Sex po hádce…

Pokud se s partnerkou občas hádáte, máte perfektní příležitost k tomu, abyste společně prožili sex, který si budete chtít zopakovat. Sex po hádce totiž patří mezi ty nejlepší, které můžete společně prožít.

Fotografie rusovlasé ženy

Pro skvělý sex – provokujte ji

Až budete mít náladu na sex, který by stál opravdu za to, zkuste svou přítelkyni trochu popichovat. Zkuste jí připomenout něco, co ji opravdu naštve, například „Ten trapas, co se ti stal minulý týden, pobavil všechny kolem na dlouhou dobu“ nebo „Miláčku, vždyť už jsem ti několikrát naznačoval, že tyhle kalhoty ti opravdu nesedí“. Sami víte, co si můžete dovolit. Hlavně se nepokoušejte překračovat míru, aby vám ze skvělého sexu nezbylo jen prásknutí dveřmi.

Správná jiskřivá nálada pro sex - usmíření

Teď, když ji máte „rozdělanou“, přichází druhá fáze. Můžete se pokusit ji políbit nebo obejmout. Pokud se vám podařilo ji naštvat, pravděpodobně budete mít co dělat, abyste uspěl. Můžete se vžít do role dobyvatele a věřte, že sex s trochou napětí bude mnohem energičtější a zábavnější.

Sex po velké hádce

Doposud jsme se bavili o hádkách, které váš sex zpestří a udělají zajímavějším. Pozor ale na velké hádky, při kterých už začínají „lítat talíře“. Pokud je ale velká hádka nevyhnutelná, jeden z vás by měl nakonec ustoupit a omluvit se, anebo si po hádce o všem promluvit ještě jednou, ale už s chladnou hlavou. Vážné hádky mají na společný sex záporný účinek, tak se jim pokuste vyhnout nebo je co nejvíce eliminovat, jinak by se vám totiž mohlo stát, že vaše přítelkyně prožije divoký sex po hádce, ale s někým úplně jiným.

 

Piercing jako sexuální pomůcka

Prožijte to nejlepší valentýnské rande

Holandsko "po chlapsku"

Vzhůru do pivních lázní!

Aljaška - drsná země pro drsné muže

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies