PC hry – na co se můžeme letos těšit?

Každý se určitě nejvíc těší na tu hru, která je jeho srdci nejbližší. My vám zde nabízíme dvě, které zaručeně nezklamou, protože se z nich postupem času staly legendy a jednu od které se toho dost čeká.
Propagační materiál k filmu Diablo 3

All Points Bulletin – online hry dnes letí

Tahle MMO hra je ve vývoji již značnou řádku let a v letošním roce by se všichni fandové her typu GTA mohli konečně dočkat jejího vydání. Jedná se o online hru, ve které budete mít možnost postavit se, jak už to bývá, na stranu dobra nebo na stranu zla.

 

To znamená, že buď jako gangster budete páchat všemožné zločinecké akce, pořádat honičky s policií a v divokých přestřelkách se budete ohánět všemožnými zbraněmi, nebo jako příslušník policie se budete snažit tomu všemu zabránit. Tak jako tak, tahle hra vypadá slibně a zdá se, že by mohla fanouškům nabídnout něco nového.

Diablo 3 – pekelný svět se opět otevírá

A je to tady. Čekali jsme na něj opravdu dlouho a mnozí z nás už ani nedoufali v jeho slavný návrat. Řeč není o ničem jiném, než o nejslavnějším RPG všech dob - Diablu, tentokrát už s číslem 3. Společnost Blizzard nás napínala opravdu dlouho, ale letos bychom se snad opět mohli pustit do nikdy nekončícího souboje dobra se silami temného pána Diabla.

 

Těšit se můžeme na pětici charakterů. Objevit by se opět měl barbar, kouzelník a nově třeba witch doctor, což by mohlo být něco mezi necromantem a druidem. Další informace zatím Blizzard tají, ale jisté je to, že až Diablo 3 opravdu spatří světlo tohoto světa, najde se spousta nadšenců, kteří budou chtít silám temna vyprášit kožich.

Starcraft 2 – čeká nás počítačové šílenství?

Společnost Blizzard nám na letošní rok připravila ještě jeden comeback. Tak jako je Diablo pojem mezi RPG hrami, tak je zase Starcraft velká ikona mezi strategiemi. Po prvním díle a jeho následném datadisku se letos chystá vydání dalšího dílu této skvělé strategie.

 

Opět se můžeme těšit na všem známé tři rasy - Terrany, Protossy a Zergy. Za každou z nich budeme mít možnost odehrát celou kampaň. Blizzard nedávno oznámil, že každá z těchto kampaní vyjde jako samostatná hra a nejdřív zavítá na naše obrazovky ta za Terrany.

Další zajímavé články z rubriky PC a hry

PC nebo notebook

Paměťové karty do mobilních telefonů

Jak si vybrat počítačovou skříň

Travian – nejlepší on-line hra současnosti?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies