Novinky od Nokie

V dnešním článku si představíme novinky, které nabízí společnost Nokia. Nebojte, nebudou to telefony, které si mohou koupit jen ti movitější z nás. Tyto telefony si může koupit každý! Čtěte dále a dozvíte se více.
Fotografie mobilního telefonu značky Nokia

Nokia 7610 Series 40

První novinka od Nokie, kterou vám dnes představíme je mobilní telefin s označením 7610 Series 40. Čím se může pochlubit? Displej telefonu má rozlišení QVGA a dokáže zobrazit 16 milionů barev. K fotografování slouží 3,2 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a LED bleskem. Tato Nokie by měla být schopná pořizovat videa v maximálním rozlišení VGA a v kvalitě 30 fps. Telefon pracuje ve všech čtyřech pásmech GSM, podporuje datové přenosy EDGE. Výdrž v pohotovostním režimu dosahuje 300 hodin.

Nokia 6600 slide

Mobilní telefon Nokia 6600 slide patří mezi jeden z nejmenších vysouvacích přístrojů společnosti Nokia. K fotografování slouží 3,2 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a LED bleskem. Další skvělou „vychytávkou“ je velký 2,2 palcový QVGA displej s 16 milióny barev usnadňuje orientaci v terénu díky integrované aplikaci Nokia Maps, kterou lze volitelně doplnit o modul Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W či přídavnou navigační licenci.

Nokia 3600

Tato hladká keramická lakovaná a kovová úprava v kombinaci s vysoce lesklým povrchem a barevnými odstíny vyvolává u nové Nokie nejen příjemný pocit, ale také pocit luxusu. Samozřejmě i tento mobilní telefon v sobě ukrývá 3,2 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a LED bleskem. Další věcí, kterou je dobré u nové Nokie zmínit, je TV výstup, který zajišťuje pohodlné propojení telefonu s většinou televizních přijímačů (umožňuje rychlé sdílení fotografií a videozáznamů).

Nokia E66 a Nokia E71

Dalšími nováčky, kterří jsou již nyní dostupní na českém trhu, jsou Nokia E66 a Nokia E71. Oba nové modely jsou vybaveny operačním systémem Symbian s aplikací Home sreen 1.0. Podpora sítí GSM 850/900/1800/1900, EDGE s rychlostí až 296 kbit/s, UMTS 900/2100, HSDPA s rychlostí až 3,6 Mbit/s, IEEE 802,11 b/g (WiFi) a Bluetooth 2.0 s podporou EDR je samozřejmostí. U obou telefonů naleznete integrovaný digitální fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx, LED bleskem s funkcí redukce červených očí a 4× digitálním zoomem. V čem se tedy tyto dva typy Nokie liší? Nokia E71 vám nabídne suprovou QWERTY klávesnici, Nokia E66 zase stylovou véčkovou konstrukci.

Technika a HiTech - další zajímavé články z rubriky

Stylové stojany na CD

Zajímavosti ze světa mobilů

Kvalitní fotoaparát v mobilu?

Domácí kino - zažijete neskutečnou podívanou

Záložní zdroje pro PC

Správný výběr vypalovačky

Historie mobilních telefonů

Paměťové karty do mobilních telefonů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies