Nicole Vaidišová – česká kráska ve světě tenisu

Nicole Vaidišová patří mezi TOP tenisové celebrity, a také se není čemu divit, protože neustále pracuje na své kondici a hrací taktice. Nicole je také velmi sexy ženou, která stojí za zmínku. Fotogalerii Nicol Vaidišové naleznete zde.

Česká tenistka Nicole Vaidišová při svém vítězném gestu

Sexy ženy - Nicole Vaidišová a její začátky

Nicole Vaidišová se narodila 23. dubna 1989. Přestože je nyní českou hráčkou, místem jejího narození je německý Norimberk, kde také vyrůstala až do svých šesti let. V tomto věku nastal pro Nicole zásadní zvrat v jejím životě.

Její matka Riana ji přivedla k tenisu a udělala velice dobře. Nyní Nicole trénuje pod vedením svého nevlastního otce - Aleše Kodata. Skvělému tenisu, který teď na kurtech předvádí, se naučila na Akademii Nicka Bollettieriho, kde trénuje.

Kromě tenisu se věnuje také józe a jízdě na kole. Ve volných chvílích si ráda čte a sleduje filmy, nebo se v televizi dívá na zápasy NHL.

Mezi tenisové celebrity se dostala téměř přes noc

Do profesionálního tenisu nakoukla Nicol Vaidišová poprvé v roce 2003, tehdy jí bylo pouhých čtrnáct let. Debutovala na okruhu ITF. Ten rok se probojovala hned ve třech turnajích do finále (svůj první turnaj na tomto okruhu vyhrála v Plzni). Hned následující rok se představila také na okruhu WTA.

Její první vítězný turnaj zde na sebe nenechal dlouho čekat. Vancouver byl pro ni jako stvořený a dokázala tento turnaj vyhrát. V další sezóně se již zařadila mezi světovou tenisovou elitu. Rok 2005 zakončila na 15. místě v žebříčku. Od té doby se pravidelně vyskytuje na předních místech.

Nejlepší dosažené tenisové úspěchy v kariéře

Tituly na turnajích WTA

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies