Mezinárodní konference o svádění

Do Prahy se chystají světové špičky ve svádění žen, aby vystoupili na jedinečné mezinárodní konferenci o seznamování, svádění a osobním rozvoji. Konference potrvá od 30. dubna do 1. května a vystoupí na ní například guru svého oboru Michael Lassen, chorvatský učitel svádění BadBoy (Daniel Messe) nebo britský specialista na svádění přes den Yad.

Fotografie páru, který předvádí módu

„Smyslem konference je naučit se být úspěšnější v životě, a to především u žen,“ popisuje jeden z pořadatelů Pavel Bambásek z občanského sdružení Czech Social Dynamics. Účastníci díky zkušeným svůdcům poznají taktiky a specifika svádění v klubech, při tančení nebo i konkrétní tipy na seznamování kdekoli přes den.

Jedním z nejvýraznějších lektorů je vedle Michaela Lassena, který v „oboru“ působí již 17 let, také chorvatský ostřílený svůdce Badboy (Daniel Messe). Ten pořádá celosvětově proslulé kurzy svádění žen v plážovém prostředí v Chorvatsku.

Konference v Praze proběhne již třetím rokem a pokaždé se setkala s velkým ohlasem. Vloni návštěvníci vyslechli plných 13 hodin přednášek a to například na téma rozdílů ženské a mužské sexuality rozebrané až do podoby grafů od Alexe Maye. Dovednosti svých učitelů mohli zájemci sledovat také v praxi přímo v ulicích Prahy. Konference je v angličtině a letos, stejně jako vloni, budou k dispozici sluchátka s tlumočením do češtiny.

Občanské sdružení Czech Social Dynamics založil jeho nynější předseda Václav Vislous. Jeho prvním velkým počinem byla konference o svádění v roce 2009. „Chtěli jsme vytvořit akci, která by pomohla všem klukům, kteří na sobě chtějí pracovat a výrazně se zlepšit ve svých vztazích s holkama. Zkusili jsme oslovit nejlepší evropské svůdce a ti naši iniciativu uvítali. To, že ta akce byla v minulých letech takovým úspěchem a letos ji pořádáme již potřetí mě naplňuje nadějí, že to co děláme má smysl,“ popisuje Václav Vislous.

Konference je škálou témat otevřena pro každého. Ostatně, s ženami se setkáváme přeci pořád. Existují přitom tři skupiny kluků a mužů: jedni to s holkami a ženami umí od narození, druzí to neumí a nikdy umět nebudou, a pak je skupina třetí - ti, kteří se to naučili. Oproti zažitým představám ženy baví nechat se svádět a milují muže, kteří vědí, jak na ně. Pochopit a proniknout do světa svádění doslova může změnit váš život.

Konference je skvělou příležitostí, jak se za výhodnou cenu setkat s legendami světového i českého pickupu. Tedy s lidmi, kteří nejen mají mnohaleté zkušenosti, ale také umí své znalosti předat.

Dvoudenní program slibuje neopakovatelnou atmosféru, v níž nasajete energii a motivaci nebát se a vykročit do světa, v němž si vy vybíráte, kterou ženu sbalíte. A je už jen na vás, jestli to bude letmá známost na sex, nebo partnerka na vztah.

 

Datum konání 3. ročníku Mezinárodní konference o seznamování, svádění a osobním rozvoji Czech Social Dynamics

  • 30. 4. a 1. 5. 2011, začátek přednášek v 10:00 hod.

Tisková konference

  • Jste novinář a akce Vás zajímá? Ve čtvrtek 14. 4. 2011 v 10:30 hodin proběhne tisková konference k této akci. Místo se dozvíte na e-mailu: pavel@czechsocialdynamics.cz

Ukázka z milnulých let

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies