Nicole Scherzinger

Známá zpěvačka, tanečnice, modelka, herečka, ale i textařka Nicole Scherzinger se proslavila v dívčí skupině The Pussycat Dolls. Mimo jiné nyní prožívá krásný vztah s Lewisem Hamiltonem.

Zpěvačka Nicole Scherzinger při focení v plavkách

Už v dětství chtěla zpívat

Nicole Scherzinger se narodila na Havaji ve znamení raka. Jako malá si ale připadala spíše jako ošklivé káčátko. Její matka byla známou televizní tanečnicí, díky tomu měla mladá Nicole velmi kladný přístup k hudbě. Vždy chtěla být zpěvačkou a dělala pro to vše, co mohla. Při studiu na střední i vysoké škole zvládla navštěvovat ještě školu uměleckou, věnovala se také herectví a přivydělávala si jako modelka.

Kariéra exotické krásky

Krásná a sexy Nicole nazpívala několik nahrávek s rockovou skupinou Days Of The New. Po úspěchu s touto kapelou začala sama psát texty. Kromě toho se zúčastnila konkurzu v soutěži Popstars, kde díky jejímu exotickému kouzlu slavila ohromný úspěch. Ihned po soutěži vznikla z jejich účastníků nová supina Eden's Crush, kde Nicole Scherzinger nemohla chybět. Skupina se sice rychle rozpadla, ale za dobu svého působení stihla odjet turné například s N*sync nebo Jessicou Simpson.

The Pussycat Dolls – sexy zpěvačky a tanečnice

V současné době se Nicole Scherzinger naplno věnuje hudebnímu businessu v Los Angeles. Je hlavní zpěvačkou skupiny The Pussycat Dolls, se kterou mají velký úspěch. Exotická kráska Nicole Scherzinger je jedinou členkou, která pro skupinu píše písně. Spolupracuje také s Timbalandem, který na výsluní dostal i hvězdy, jako jsou Justin Timberlake či Nelly Furtado.

Jejím vyvoleným je Lewis Hamilton

Na tuto krásnou tmavou sexy brunetku si dělalo zálusk mnoho mužů. Ulovil ji nakonec až britský mistr světa v F1 Lewis Hamilton. Zatím se zdá, že jim oběma vztah velice svědčí a když jsou spolu, vypadají jako dvě hrdličky. Jen tak dál…

Další články z rubriky Sexy celebrity

Sexy přítelkyně fotbalistů

Skandální Kate Moss

Lucie Vondráčková

Victoria to rozjíždí!

Sexy Amy Winehouse – in a nebo out?

Tajemná Emma Watson

Britney Spears zpátky na výsluní

Katy Perry se rádá líbá s holkama

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies