Neustálý boj s tchýní?

Kam se jen poděla ta hodná paní, která vám při návštěvách servírovala na stůl jídlo o třech chodech a neřekla vám jinak, než synáčku? Ano, řeč je o tchýni. Pokud je to váš případ, my vám s tím pomůžeme!
Fotografie muže, který v ústech drží šroub

Tchýně – nepřítel číslo 1

Je velmi běžnou věcí, že vztah mezi „budoucí tchýní“ a „současnou tchýní“ je naprosto odlišný. Dříve jste si dokázal představit, že té hodné paní klidně budete říkat maminko, a teď byste ji nejradši vynesl v zubech? Bohužel, ono to tak opravdu čas od času bývá.

 

Zatímco jste se svou budoucí manželkou pouze chodil, mohla vás mít na háku. Ale vám se to přece jen povedlo a odcizil jste jí milovanou dceru! To si pište, že vám to jen tak lehce neprojde. Pokud se s tchýní nedokážete domluvit normálně, budete muset nasadit účinnou strategii, než vás naprosto zničí.

Řekněte manželce, o co jde

Je možné, že vaše manželka bude za každou cenu sdílet názor s maminkou, byť proti vám. Tak to jste si buď špatně vybral, anebo má vliv i na ni, a s tím musíte urychleně něco udělat, pokud tedy nemáte sklony k masochismu. I když je vaše žena na vaší straně nebo půl napůl, předem jí vysvětlete situaci a upozorněte ji, že chystáte radikální tah. Jinak by se vám mohlo stát, že najdete kufry přede dveřmi.

Jak na tchýni?

Je třeba si uvědomit, že musíte být nad věci, i kdybyste nejradši puknul vzteky. Vaše tchýně vás totiž chce dostat do situace, kdy vám ujedou nervy, a to nejlépe před manželkou. Co dělat v takové situaci?

 

- Zůstaňte nad věcí

- Buďte zdvořilý, ale řekněte, co si myslíte

- Nehádejte se

- Zvolte stejnou strategii

- Nebrojte proti ní, ale obhajujte sebe

- Naznačte jí, že pokud s vámi nebude komunikovat, tak nemáte co řešit

Za vašimi zády

Je dost dobře možné, že vaše tchýně vám znepříjemňuje život za vašimi zády. Raději se čas od času přeptejte manželky, jestli „maminka“ něco neříkala…

 

Pokud vás tchýně nemá v lásce, připravte se na to, že s ní budete bojovat pořád. Ale proč jí to tak trochu neznepříjemnit? Nikdo nemá právo vám zasahovat do života, a pokud to dělá, tak jí to oplaťte, ale aspoň trojnásobně. Možná si pak předem rozmyslí, jestli jí to stojí za to.

 

Jak se vyvarovat rutinním hádkám?

Nevěstince lákají muže už odpradávna

Velikost penisu - jste nad nebo pod průměrem?

Sex po hádce...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies