Gwen Stefani - stydlivka z ní nikdy nebude

Krásné zpěvačce skupiny No Doubt, Gwen Stefani, může závidět nejedna celebrita. Nejen že jí to skvěle klape na sólové dráze, ale má také svou vlastní módní značku a byla zvolena nejlépe oblékanou celebritou.

Zpěvačka Gwen Stefani při reklamním focení

Gwen Stefani ve zkratce

Celé jméno: Gwen Renee Stefani
Datum narození: 10. března 1969
Místo narození: Anaheim, Kalifornie, USA
Znamení: váhy
Povolání: zpěvačka
Výška: 168 cm
Váha: 52 kg
Přezdívka: Sunshine

Pěvecká kariéra Gwen Stefani

Gwen Stefani je zpěvačka No Doubt, která se vydala na sólovou dráhu. Tu odstartovala pilotním singlem What You Waiting For, který se stal vzápětí hitem všech rádií. Na produkci se podílela významná jména jako Andre 3000 (Outcast), Nellee Hooper a The Neptuns. Co se týče autorů, sama Gwen se podílela téměř na všech písničkách. Pomocnou ruku jí podala také Linda Perry, Christina Aquilera, Pink nebo Dr. Dre.

Gwen se umí oblékat

Nejen že Gwen Stefani sklízí pěvecké úspěchy po celém světě, dostala také uznání za svůj vkus. Byla označena za nejlépe oblékanou celebritu. Gwen si na svém stylu oblékání dává velmi záležet a nenechá svými kreacemi nikoho chladným.

 

Protože o sobě ví, že má módu v malíčku, založila si vlastní módní značku L.A.M.B., kterou si zamilovali i hollywoodské celebrity.

 

Gwen Stefani není žádná stydlivka

Pár týdnů poté, co Gwen porodila syna Kinstona Jamese McGregora, si s ním a se svým manželem vyrazila na procházku, tentokrát však bez osobních strážců. Okamžitě se přihrnuli zvědaví paparazzi, ale manželský pár se jim k velkému překvapení nestranil. Gwen dokonce na lavičce v parku před zraky všech nachystaných fotoaparátů svého syna nakojila. Stydlivka z Gwen asi nikdy nebude…

Gwen je opět ve formě

Gwen Stefani se neuvěřitelně brzy po porodu dostala zpátky na svou váhu. Krátce po narození synka začala plavat a cvičit a nyní je opět ve formě. Pečovala o sebe samozřejmě také během těhotenství.

Diskografie Gwen Stefani

2004 – Love, Angel, Music, Baby
2006 – The Sweet Escape

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies