Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl

Úmrtí několika významnějších celebrit je dodnes neobjasněno. Jaké zvěsti kolují například o smrti Mega Star Marilyn Monroe nebo o ženami oblíbeném herci Heath Ledgerovi?

Hollywoodská herečka Marilyn Manson při odpočinku na lehátku u bazénu

Drogy a politika – metla lidstva

Svět slavných a známých osobností se od životů obyčejných dělníků a prodavaček příliš neliší. Kromě finanční nezávislosti se celebrity potýkají s podobnými potížemi, navazují problematické vztahy a trpí stejnými depresemi. Finanční svoboda a možnost manipulace vlivných osob politické scény ale může vyvolat řadu smrtonosných vln. Alespoň to se údajně vymstilo vnadné Marilyn a talentovanému Ledgerovi. Zdá se, že metlou lidstva je nejen alkohol a drogy, ale i takové nevinné nahlédnutí do politiky může za pár nevyjasněných úmrtí.

Heath Ledger s kloboukem

Zdroj: heathledger.org

Heath Ledger zemřel v nedožitých 30 letech

Australský herec Heath Ledger byl považován za jednoho z nejnadanějších herců nového tisíciletí. Mohli jsme ho vidět například ve snímku Zkrocená hora či Temný rytíř a jako jeho posledním filmem se stal Imaginárium Dr. Parnasse. Ledger tento snímek nedotočil, nakonec byl ale dokončen za účasti jeho hereckých kolegů Deppa, Lawa a Farrella.

Heath Ledger

Zdroj: heathbaby.com

Bezvládné tělo Ledgera bylo nalezeno 22. ledna 2008 v bytě na Manhattanu. Herce objevil správce domu a společně s jeho hospodyní se Ledgera snažili přivést k vědomí. Tělo leželo mezi rozsypanými léky na zemi a přivolaný lékař konstatoval smrt. Dosud nebylo objasněno, zda se jednalo o sebevraždu či omyl, při kterém se Ledger předávkoval léky nebo došlo k selhání organismu za jiných příčin. Rodina herce však jakékoli drogy i sklony k sebevraždě odmítá.

Marilyn Monroe

Zdroj: in-between.org.uk

Měla Marilyn Monroe poměr s bratry Kennedyovými

Marilyn Monroe zemřela ze 4. – 5. srpna ve věku 36 let v Brentwoodu v Los Angeles. U jejího těla byly nalezeny barbituráty, které se tehdy používaly jako tlumící léky na spaní (k barbiturátům si lze lehce vypěstovat závislost, která často končí předávkováním a smrtí). Podle několika teorií se u Marilyn jednalo o cílené předávkování v důsledku těžkých depresí a alkoholismu. Jiná pátrání však vedla až k hlavě Spojených států, podle nichž měl John F. Kennedy i jeho bratr Robert mít s Marilyn poměr. Podle některých spisů FBI měla Marilyn vyhrožovat Robertovi skandálem, pokud se s ní neožení. Zda se tedy skutečně jednalo o sebevraždu nebo ji někdo zavraždil, se zřejmě nikdy nedozvíme.

ležící Marilyn Monroe

Zdroj: myspace.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies