Jak prodloužit sex?

Rádi byste zažili ještě větší požitek z milování? Máme pro Vás tipy a triky, jak si sex skvěle užít a zároveň, jak jej co nejdéle prodloužit. Více informací se dočtete v našem článku…

dvojice, postel.jpg

Kegel – cvičení, které vám pomůže kontrolovat ejakulaci

Kegel je cvičení, které pomáhá posílit svaly, které kontrolují ejakulaci. S cvičením začněte jednoduše tak, že budete přerušovat močení. Až to zvládnete, můžete to praktikovat kdekoli – u stolu, při řízení auta či kdekoliv jinde. Svaly zatněte vždy alespoň na 10 vteřin, pak je uvolněte. Muži se s pomocí Kegelových cviků mohou naučit vnímat pocity v penisu a pánevní oblasti před orgasmem a v jeho průběhu.

Nechte partnerku při milování nahoře ...

Pokud je při milování vaše partnerka nahoře, je váš penis méně stimulován, a tedy i vaše ejakulace příjde později. 

Požádejte partnerku, aby pohyby na vás dělala co možná nejpomaleji - dlouhé a rychlé výpady jsou nebezpečné pro mužovu výdrž.

Prozac prodlouží ejakulaci

Studie ukázaly, že 73 % mužů, kteří trpěli předčasnou ejakulací, se vyléčilo nebo aspoň z části zaznamenalo zlepšení poté, co začali užívat Prozac. Prozac je lék, který oddaluje mužskou ejakulaci.

Suchá ejakulace

Jak provést suchou ejakulaci? Jde o to stisknout močovou trubici těsně před samotnou ejakulací. Zabráníte tak výronu semene, ale ejakulace proběhne takzvaně  "nasucho", takže muž není ochuzen o orgasmus. Hlavní výhoda suché ejakulace je v tom, že muž může velmi brzy pokračovat v milování, protože penis tolik neochabne jako po klasickém orgasmu.

Pravidelný sex může prodloužit život

Pokud je sex prováděn v mezích zdraví neohrožujících praktik a nejlépe s věrným partnerem, u něhož nehrozí nákaza pohlavně přenosnými chorobami, může sex sloužit jako prevence rakoviny. Odborníci zjistili prokazatelně ochranné účinky před nádorovým onemocněním prsu u žen. Muži navíc při časté a pravidelné ejakulaci chrání před nádorem svou prostatu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies