MSI Wind Top - počítač ukrytý v monitoru

MSI Wind Top se řadí k počítačům typu All-in-One. Novinka podporuje multitouch a moderní 3D technologii, navíc zaujme vysokým rozlišením, podporou DirectX 11 a Blu-ray.

MSI Wind Top

MSI Wind Top - počítač ukrytý v monitoru

Novinka od společnosti MSI se řadí k počítačům typu All-in-One (vše v jednom). Její rozměry jsou 61,72 x 46,17 x 7,195 centimetrů. Elegantní širokoúhlý design monitoru v bílém nebo černém provedení doplňuje průhledný nebo kouřový okraj. Ve spodní části displeje je proužek z umělé kůže či koženky, který má počítači dodat dostatečně luxusní vzhled.

MSI Wind Top AE2420 nabízí 24" dotykový displej s LED podsvícením a podporou multitouch, který má Full HD rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů. Dotykový displej lze ovládat prstem nebo speciálním perem.

První 3D kamera pro běžné uživatele

Duální monitor EVGA InterView 1700

Nejnovější iPhone 4 od Apple

3D zobrazení pomocí aktivních brýlí

Díky frekvenci až 120 Hz podporuje novinka i 3D zobrazení při nasazení speciálních aktivních brýlí se stmíváním každého oka samostatně. Aktivní brýle disponují bezdrátovou technologií a jsou součástí balení.

MSI Wind Top AE2420 - technické parametry

Novinka je vybavena procesorem Intel Core i5 s frekvencí 3,2 GHz, 4 GB operační pamětí typu DDR3 a výkonnou grafickou kartou ATI Mobility Radeon HD 5730 s 1 GB GDDR3 vlastní paměti. Data je možné ukládat na disk s kapacitou 1000 GB. MIS je navíc vybaven předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Home Premium v 64bitové edici.

Nechybí USB 3.0 ani Blu-ray

Ve výbavě nalezneme WiFi 802.11n, Bluetooth, gigabitový ethernet, eSATA port, čtyři USB 2.0 porty, dva USB 3.0 porty s maximální propustností 4,8 Gb/s, čtečku paměťových karet 6v1, VGA a HDMI výstup, 1,3MPix webkameru a nebo Blu-ray mechaniku pro přehrávání filmů s vysokým rozlišením. Na spodní straně počítače je umístěna dvojice stereo reproduktorů, každý s výkonem 5 W. Nechybí ani 10W subwoofer s technologií THX Trustudio Pro.

MSI Wind Top AE2420 - dostupnost a cena

Kdy a za jakou cenu se začne počítač MSI Wind Top AE2420 prodávat, není doposud známo. V balení nalezneme napájecí 180W adaptér, bezdrátovou klávesnici s myší, dálkové ovládání (MCE) a 3D brýle. Za příplatek je možné získat k počítači televizní tuner do mini PCI Express slotu.

3D myš - seznamte se....

3D televize přichází na scénu

Playstation 4 versus 3D - Playstation 4 je tu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies