Courteney Cox opět ve filmu Vřískot

Nepatří už mezi nejmladší, ale je stálé atraktivní. Její modré oči, štíhlá postava a dokonalý smysl pro humor osloví snad každého chlapa. Bylo ji dvacet, když jste ji poprvé mohli zahlédnout v televizi. Účinkovala v hitovce Bruce Springsteena – Dancing in the dark.

Americká herečka Country Cox na fotce ve spodním prádle

Ještě před tím, než získala své první role, pracovala pro prestižní modelingovou agenturu Ford Modeling Agency. Objevila se i v reklamách Noxzema a Maybelline. Herečkou se vším všudy se stala až po několika epizodních rolích v telenovele As the World Turns. V seriálu Rodinná pouta obsadila jednu z hlavních rolí po boku Michaela J. Foxe. Courteney si zahrála také v hororu Zámotek 2: Návrat. Později měla tu čest být milenkou Jima Carreyho - zvířecího detektiva. Vrcholem její herecké kariéry je bezesporu role Moniky v kultovním seriálu Přátelé.

Režisér Wes Craven obsadil Courteney v hororu Vřískot (1997) a jistě toho nelituje. Po Vřískotu 2 a Vřískotu 3 se na Moniku můžete těšit ve Vřískotu 4, který právě poběží v našich kinech. Hororům neholdujete a přece Courteney chcete vidět? Příležitost tady je. Courteney hraje v aktuálním seriálu Město žen.

Co o Courteney možná nevíte? Třeba, že je mamkou čtyřleté dcery Coco, jejíž otec je David Arquette. Cox zvládá hru na piano a na bubny, hrávala tenis a věnovala se plavání. Byla také vášnivou kuřačkou, ale s kouřením sekla, když ji David požádal o ruku. Před tím více než čtyři roky chodila s Michaelem Keatonem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies