Módní trendy pro podzim 2010

Do podzimu ještě daleko, přesto módní návrháři nezahálí a vy můžete zjistit, co se bude letošní podzim nosit, už teď.

Fotografie tři mužů pózující v pánské módě

Co nám přinese móda pro podzim 2010

Sezóna podzim/zima 2010/2011 bude pokračováním stávajících trendů, změní se pouze několik maličkostí. Stále se budou nosit proužky a kostky, kombinovat sportovní styl s elegantním (tričko a sako), vrstvit jednotlivé druhy oblečení. Na výsluní zůstává a venkovský styl (kovbojské klobouky, košile připomínající dávné flanelové) a městský styl s rockerskými prvky (rifle a kožená bunda, řetězy). Civilní obleky jsou uvolněnější, lze je tedy využít nejen v zaměstnání, ale i pro běžné denní nošení. Do módy se vrací samet a plyš.

Podzim tlumí barvy

Co se barev týče, zůstávají oblíbené neutrální odstíny jako je šedá, bílá nebo béžová. Dokonce i moderní fialová, červená, oranžová, modrá či zelená bývají zastřené – častěji proto budete narážet na tlumenější barvy lila, lososová, indigo, khaki a podobně. Barevnou lahůdkou bude šedá v kombinaci s jinou, výraznou barvou (např. fialovou).

Pánská podzimní móda bude ležérně elegantní

Na co tedy na podzim 2010 vsadit, abyste měli jistotu, že vypadáte skvěle a zároveň jdete s módou? Rozhodně neuděláte krok vedle s dobře padnoucími džínami, plátěnými nebo koženými kalhotami. Součástí šatníku by měl být také minimálně jeden dobře padnoucí oblek. Sako pak můžete kombinovat s džínami a tričkem či rozhalenkou, dávno není nutností brát si pod něj košili. V chladnějších dnech použijte dlouhý kabát nad kolena, koženou bundu, pulovr s pletenou vestou nebo vkusný svetr.

Pokud jste košilový typ, kombinujte košile s pletenými vestami nebo svetry s výstřihem do véčka. Výrazný posun zaznamenaly ale i samotné košile – s výraznými zipy, zahnutými rukávy či nevšedními, metalickými barvami, nabírají úplně jiný směr. Zipy a metalické barvy se budou objevovat i na bundách a kalhotách. Stejně tak se na vrchních dílech oblečení stále objevuje kostka. Nezbytnými doplňky budou na podzim 2010 objemné pánské tašky, kvalitní hodinky a výrazné šály.

Trendy, které nestárnou

Pánská móda – zákony obleků

K luxusu patří i luxusní pero

Pánské šperky – víte, co je in?

Hoď se do kůže

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies