Hoď se do kůže

Módní experti z celého světa se shodují v jednom. Tradičně oblíbená kůže se nyní stává opět velice trendovým materiálem. Kožené oblečení a doplňky ovládly letošní fashion week. Celá řada špičkových módních designérů se ve svých čerstvých kolekcích vrací k tomuto přírodnímu materiálu.

Propagační plakát k filmu Hoď se do kůže

Hoď se do kůže!

Přestože se módní průmysl vyvíjí a mění v rytmu inovace, některé jeho prvky jsou stálicemi na módním nebi. Vedle nesmrtelných jeans vzdává svět módy hold i věčné kráse a přitažlivosti produktů vyrobených z kůže. A není se čemu divit. Vždyť kůže je nejstarším materiálem používaným k výrobě oděvů a uplatňuje se už od nepaměti. Každé historické období se může pochlubit svou specifickou koženou módou, která v sobě vždy spojovala symbol autority, sebedůvěry, kuráže a noblesy.

Oblečení z kůže je nesmrtelné!

Dlouhá řádka designérů už po celá desetiletí propaguje kůži a dává jí prostor ve svých oděvních kolekcích. Například génius italského módního světa Roberto Cavalli předvedl na své první autorské módní přehlídce modely vyrobené pouze z kůže. Od té doby se všechny jeho kolekce inspirované přírodou proslavily i díky jeho nezdolné touze používat kůži jako přirozený materiál.

Ed Hardy, Madonna, Paris Hilton a kůže…

Mezi další propagátory kůže patří americký návrhář Ed Hardy. Kultovní oděvy a doplňky s motivy tohoto kreativního tattoo umělce, jehož dílo naleznete v mnoha obchodech Spojených států, nosí ráda Madonna i Paris Hilton. Ed Hardy proslavil kůži jako módní materiál celosvětově a o jeho lásce k tomuto materiálu svědčí i kožený outfit na jogging, který navrhl pro Madonnu.

Všechny významné značky módního průmyslu se ve svých kolekcích ke kůži s železnou pravidelností vracejí. Každých pět až šest let dobývá kůže přehlídková mola a šatníky všech, kterým není móda lhostejná. A v současné době nastává jedno z těch období velkého návratu kůže.

Pro přední módní domy se při navrhování nových kolekcí stává klíčovým aspektem kromě aktuálních trendů také atraktivita pro opačné pohlaví. A tak není divu, že se právě kůže nyní těší takové oblibě. Vždyť je prokázáno, že v ženách probouzí touhu a pocit sounáležitosti.

Oblečení z kůže? Přirozenost, vytrvalost, mužnost a síla

Přirozenost, vytrvalost, mužnost a síla. To jsou atributy spojené s vůní kůže. Kožené oblečení je ztělesněním mužnosti a stálosti a v ženách vyvolává pocit bezpečí. Díky této magické přitažlivosti je kůže jedním z nejmužnějších oděvních materiálů.

Snad právě neodolatelná vůně kůže je popudem pro současné návrháře. Každopádně je jisté, že během letošních módních přehlídek nejedna žena ztratí hlavu, až z pánských modelů ucítí aroma kůže.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies