K luxusu patří i luxusní pero

Nejen oblékání, ale i věci denní potřeby vás definují. S okousanou prupiskou rozhodně nebudete působit jako muž na úrovni. Nebojte se proto investovat alespoň do jednoho luxusnějšího pera.

Fotografie zobrazující pouzdro s propiskama

Proč si pořídit luxusní pero

Když se řekne luxusní pero, myslí se tím propisovačka ne levnější než je česká tisícikoruna. Neznámější značky luxusních psacích potřeb nesou jména jako je Parker, Waterman nebo Lamborghini. Pero by vždy mělo vystihovat svého majitele – ředitelé podniků ocení jednoduchost, umělci sáhnou raději po něčem netradičním.

Luxusní pero jako dárek

Luxusním perem uděláte radost zejména fajnšmekrům, kteří se nespokojí s málem. Hodí se také pro ty, kteří chtějí obdarovat zaměstnance nebo obchodní partnery předmětem na úrovni nebo chtějí prezentovat sami sebe či svou firmu.

Luxusní pera jsou obvykle dodávána v luxusních krabičkách. Prodávají se jak inkoustová pera, tak i kuličkové tužky (propisky), mikrotužky nebo rollery. Pokud se rozhodnete pro nákup plnícího krasavce, nezapomeňte přikoupit příslušenství (inkoust). Většinou ale bývá součástí balení.

Tipy

Parker Facet Chrome - klasika, která neurazí

Luxusní pero z mosazi s chromovou úpravou a otočným mechanismem pro vysunutí hrotu náplně. Cena je přijatelná - pohybuje se okolo tisícikoruny.

Keramické pero Lamborghini Mantova

Keramické černé pero se stříbřitými prvky a nápisem Tonino Lamborghini udělá radost všem příznivcům této značky. Cena je podobná s cenou předešlého výrobku.

ST Dupot Néo – Classique Président - pero s flash pamětí

Tomuhle se říká pero 21. století. Kromě zásobníku na inkoust v sobě ukrývá i flash paměť s kapacitou 4 GB. Cena je ohromující: 34 750 Kč.

Dunhill Snetryman Flying Scotsman L. E. - pro milovníky lokomotiv

Jedno z nejdražších psacích potřeb na světě. Pero je vyrobeno z materiálu, z něhož byla vyrobena jedna z nejkrásnějších parních lokomotiv – Flying Scotsman. Limitovaná edice sčítá pouhých 250 kusů. Aby vám toto pero mohlo říkat pane, musíte složit 60 000 Kč.

Umělecká pera Montblanc

Hledáte-li něco opravdu výstavního, poohlédněte se po psacích potřebách značky Montblanc. Nabízí kolekce zdobené zlatem, platinou, perlami nebo i diamanty. Vyrábí také speciální limitované edice, věnované osobnostem z oblasti umění či kultury – například Gretě Garbo nebo Marylin Monroe.

Aromatizované pero potěší i ženu

Přemýšlíte-li nad tím, jaké pero koupit ženě, zvolte jednoduché pero světlých barev nebo vyzkoušejte něco netradičního – např. Firma Delta Italy vyrábí aromatizovaná pera – obsahují flakonek, který po namočení do vonného esenciálního oleje voní až 14 dní. Cena se pohybuje od 5 do 10 tisíc korun.

Ručně malované pero za cenu automobilu

Ano, existují i ručně malovaná pera. Patrně nejdražší z nich je plnící pero Romeo a Julie v hodnotě 352 000 Kč. Je zdobené 16ti karátovým zlatem, 25 diamanty a perletí. Výjevy ze slavného Románu ztvárnil neznámý arménský umělec.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies