Minimalistický FIAT 500 Abarth SS

I přes své malé rozměry patří tento vůz mezi ryze sportovní automobily. Pokud tedy nechcete utrácet miliónové částky za Ferrari, pořádně si prohlídněte model Fiat 500 Abarth SS.
Pohled na přední část autmobilu značky Fiat Abarth

Auto - moto novinka nejen pro ženské pohlaví

Fiat 500 byl donedávna považován za malé roztomilé vozítko, určené spíše něžnému pohlaví. Jeho verze Retro Fiat 500 byl dokonce vyhlášen nejvíce sexy autem dle britských žen. S modelem FIAT 500 Abarth SS chce italská automobilka zaujmout také mužskou populaci.

 

Nové vozítko se totiž od dřívější "kabelky" na nákupy, stalo ryze sportovní záležitostí. Na první pohled vzbuzuje úctu a obdiv. Nikdo se tak na cestě vašemu sportovnímu vozítku smát nebude.

Rychlá kola FIATU 500 Abarth SS

Znamení velkého výkonu a sportovního naladění nám prozrazuje hned název automobilu. Koncová písmena "SS" totiž znamenají "super sport". Silnější super sportovní verze bude mít pod kapotou přeplňovanou benzínovou 1,4 o výkonu 133 kW (180 koní), což je na takového malého prcka slušná porce.

 

Z klidové pozice se váš miláček dostane na hranici 100 km/h bez problému pod 7 sekund. Abarth 500 nabídne také tvrdší pružiny a odvrtávané brzdové kotouče. Kombinovaná spotřeba se bude pohybovat kolem 6,5 litrů na 100 km, což je na sportovně laděný vůz opravdu fascinující hodnota.

Sportovní vůz na první pohled

Proti standardnímu Fiatu 500 obsahuje super sportovní provedení agresivní bodykit. Jedná se především o mohutnější nárazníky (zadní s difuzorem), nástavce prahů, rozšíření blatníků a zadního koncového křídla na střeše vozu.

 

Auto je postaveno na 17-ti palcových litých kolech se závodním designem. Tlak v pneumatikách bude navíc kontrolován speciálním barometrem. Celkový sportovní vzhled dotváří chromované koncovky výfuků a závodní polepení vozu.

Auto/moto - přečtěte si více o těchto automobilech:

Lamborghini Reventón

Energya od Higgins Aube

Lotus Concept Ice Vehikle

Volvo XC60 – bezpečnost především

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

Nová Škoda Superb

Audi A3 TDI Club sport Quattro

Ferrari F430 Scuderia – nový leader italských hřebců

Těší mě, jsem nový Jaguar XF...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies