Máte problémy s erekcí?

Problémy s erekcí má v současné době čím dál větší množství mužů. Okolní vlivy jako jsou stres, přepracovanost nebo špatná životospráva způsobí, že se mužům stávají „menší nehody“…

Fotografie muže, který si kouše ruku

Problémy s erekcí

Pokud máte problémy s erekcí, jsou dvě možnosti, proč je tomu tak. Buď je příčinou chyba v tělesné schránce, anebo je problém v psychice muže, což je mnohdy tou horší variantou.

Pilulky pro povzbuzení erekce

Pilulky jsou v současné době nejoblíbenější a nejčastější variantou, po které muži sáhnou. Problém však nastává u starších mužů, kterým pilulky mohou přivodit další zdravotní potíže.

Novinka – krémy na erekci

V dnešní době trh nabízí krémy, které povzbuzují erekci. Většinou dochází k okamžitému efektu, který jistě oceníte. Krémy mají jednu obrovskou výhodu, a to takovou, že je nanášíte přímo na pohlavní úd. Tím se vyhnete zatěžování organismu, ke kterému dochází při užívání různých rostlinných nebo vitamínových pilulek.

Cenová dostupnost krémů na erekci

Co se týče ceny, krémy na povzbuzení erekce vyjdou levněji než tolik oblíbené pilulky. „Cena“ za jeden pohlavní styk s použitím tohoto krému se může pohybovat přibližně v rozmezí 10 – 200,- korun. To samozřejmě záleží na okolnostech – jak je pohlavní styk dlouhý apod.

Co když nic nepomůže?

Pokud nepomůže ani jedna varianta, nejlépe uděláte, když se obrátíte na specialistu, který s vámi probere alternativní řešení.

 

Velikost penisu - jste nad nebo pod průměrem?

Sex po hádce...

Piercing jako sexuální pomůcka

Holandsko "po chlapsku"

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies