Maria Sharapová má nejkrásnější úsměv

Tato slavná a sexy ruská kráska se proslavila převážně díky svému talentu, který předvádí na tenisových kurtech. Díky svému talentu získala během své poměrně krátké kariéry mnoho titulů a umístila na 4. místě v žebříčku nejlepších sportovkyň světa.

Modelka Maria při své propagaci

Něco málo z života Marii Sharapové

Sexy žena a také velmi známá tenistka Maria Sharapová se narodila 19. dubna 1987 v Rusku, nyní žije v Bradentonu v USA. Během své poměrně krátké kariéry, která začala v roce 2001 získala Maria více než 10 titulů. Nejraději chodí 182 centimetrů vysoká blonďatá kráska oblékána ve sportovním oblečení a obuvi značky Nike. Nejoblíbenější tenisovou raketou Marii je raketa značky Prince.

Sexy Maria v prestižním magazínu Sports Illustrated

Tenisová hvězda Maria Sharapová nafotila sérii snímků na karibských ostrovech Turks a Caicos, pro prestižní magazín Sports Illustrated, a objevila se tak jako jediná sportovkyně v "Plavkovém speciálu" pro tento magazín.

Maria má dle ankety nejkrásnější úsměv a chodí nejlépe oblečená

Maria Sharapová je nejen nejbohatší ruskou sportovkyní, ale také ženou s nejkrásnějším úsměvem. Ruská tenistka Sharapová byla zvolena americkou akademií dentistů sportovkyní s nejlepším úsměvem. Mariin bílý chrup považuje za nejhezčí 42% respondentů. Maria se také objevila v magazínu Vogue, jako jedna z nejlépe oblékaných celebrit.

Chcete vonět stejně jako Maria?

Superstar mezi tenistkami Maria Sharapová představila světu svůj první parfém. Je to moderní svěží květinová dámská vůně s ambrově - pižmovým nádechem. Tento parfém obsahuje mandarinku, granátové jablko, bergamot, černý rybíz, Mandarin, Cassis, citron, gardénii, jasmín a magnolii.

Rubrika sexy...

Shakira - hvězda latinskoamerického nebe

Playboy - zajíček má přes padesát

Lucie Borhyová a její ňadra

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies