Jennifer Hudson – sexy boubelka

Není zrovna typickým idolem krásy, přesto se objevila na titulní straně prestižního časopisu Vogue. Nevyhrála v soutěži American Idol, ale za svou první filmovou roli získala Oskara. Miluje své oblé tvary a svět za to miluje jí. Jennifer Hudson.

Zpěvačka Jennifer Hudson na své černobílé fotografii

Jennifer Hudson v soutěži American Idol

Jennifer Hudson je pětadvacetiletá černoška z Chicaga, která se v roce 2004 přihlásila do věhlasné soutěže American Idol (obdoba české SuperStar). Se svým temperamentním projevem a silným hlasem se probojovala až do samotného finále, ale nakonec coby sedmá vypadla. Soutěž vyhrála jiná černoška – Fantasia Barrino. To ovšem nic neměnilo na skutečnosti, že je Jennifer výjimečná. I zpěvák Elton John se nechal slyšet, že mu běhá mráz po zádech, když Jennifer zpívá.

Jennifer Hudson jako herečka v muzikálu Dreamgirls

Když byl vyhlášen konkurz na roli ve filmovém muzikálu Dreamgirls, přihlásila se Jennifer i Fantasia. Roli Effie Melody White však získala Jenny. Všechna ta dřina se jí vrátila v podobě peněz, slávy a ceny za nejlepší vedlejší roli. Přestože za film Dreamgirls získala mnoho ocenění (mj. Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon), se soškou Oscara opravdu nepočítala. „Nejen já, ale vy můžete také!“ vzkázala všem fanouškům. Její herecký i pěvecký výkon v Dreamgirls je vskutku strhující.

 

Zaoblená krása

Od chvíle, kdy Jennifer získala slavnou sošku Oskara (podobně jako Halle Berry), je v jednom kole. Zpívání, focení, interview.. Jennifer se dokonce objevila na titulní stránce prestižního časopisu Vogue, kde se dříve objevovaly jen superštíhlé hvězdy showbysnysu. Právě díky Jenny mnohé „oblejší“ dívky pochopily, že štíhlost zdaleka není podmínkou úspěchu. Jennifer má navíc osobitý styl a nebojí se odhalit své tělesné kvality. Možná i proto se stala novou tváří kosmetické společnosti Avon.

Jennifer Hudson má v Chicagu svůj vlastní den

Pětadvacetiletou zpěvačku si její rodné Chicago zamilovalo natolik, že vyhlásili „Jennifer Hudson's Day”. „Je inspirací pro všechny, kteří mají svůj sen,” prohlásil místní starosta.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies