Dreamgirls - cesta ke slávě bývá trnitá

Film Dreamgirls zachycuje složitou cestu za slávou dívčího tria Dreamettes, jejich vzestupy a pády, oběti, které musely svému snu přinést. Dreamgirls je také film plný skvělé hudby.
Logo na Dreamgirls

Dreamgirls - cesta ke slávě bývá trnitá

Tento film zachycuje složitou cestu za slávou dívčího tria Dreamettes, jejich vzestupy a pády, oběti, které musely svému snu přinést. Dreamgirls je také film plný skvělé hudby. Film Dreamgirls vznikl podle stejnojmenného divadelního muzikálu, který patří k tomu nejlepšímu, co vzniklo na prknech proslulého divadla Broadway.

Dreamgirls – o čem tento film je?

Prodavač aut Curtis Taylor by rád prorazil v hudebním průmyslu a touží po vlastní nahrávací společnosti a písničkách, které budou hrát všechna americká rádia. Na místní pěvecké soutěži v Detroitu náhodně tři dívky (Deenu, Effie, Lorrell), které by mu mohly ke splnění jeho snu pomoci. Když tyto tři dívky dostanou nabídku zpívat vokály v písničkách aktuální hudební hvězdy Jamese „Thunder” Earlyho, který účinně mísí rock’n’roll se soulovou muzikou, začínají se jeho sny stávat realitou. Čím dál víc po slávě toužící Curtis si však převážně buduje cestu k vlastní kariéře. Nebude cena, kterou tyto dívky za výstup na vrchol zaplatí, přece jen příliš vysoká?

Dreamgirls - základní informace o filmu

Délka:

131 min.

Přístupno od:

12 let

Režie:

Billy Condon

Hrají:

Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Danny Glover, Keith Robinson, Anika Noni Rose, Jennifer Hudson, JoNell Kennedy, Robert Curtis-Brown, John Krasinski, John Lithgow

South Park - peklo na zemi i obrazovce

Superman se vrací

Borat - perla filmových komedií

Dr. House - monstrum bez citů a zásad

Kobra 11 - Auto jako BMW nebo Mercedes na zničení?

Profesionálové z CI5 - policie nebo tajná služba?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies