Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?

Priyance, uhrančivé hvězdě Bollywoodu, leží u nohou miliardová Indie a davy fanoušků z ostatních zemí. Chystá se pokořit taky Hollywood. Dostane i vás?

Fotografie hnědovlasé ženy, která pózuje s květinou

Odrazový můstek: miss World

bollywoodlife.com

Priyančina cesta k postu bollywoodské královny byla celkem přímočará. Dětství v dobře situované rodině, studia v USA, titul miss Indie a v roce 2000 Miss World. To jí bylo 18 a otevíraly se jí nevídané možnosti. Samozřejmě že po tak výjimečné krasavici okamžitě chňapl i film. A indický Bollywood, ať se evropští a američtí intelektuálové s despektem ušklíbají, jak chtějí, inspiruje taky Hollywood a jeho producenty. Třeba takový Moulin Rouge se nepokrytě hlásí k odkazu bollywoodských muzikálů, a najdeme bollywoodské filmy, které zabodovaly i na mezinárodní scéně a získaly významná ocenění.

Všestranná krasavice

A ceny za herecké výkony sbírá i Priyanka. Pro úplnost dodáme jména pár filmů, která – pokud nejste fanouškem tohoto žánru – vám asi nic neřeknou, nicméně k půvabům hlavní představitelky chladní určitě nezůstanete. Do své videotéky můžete zařadit Fashion (2008), Kaminey (2009), What's Your Raashee (2009) nebo 7 Khoon Maaf (2011). Priyanka točí jak o život, do toho nějaký ten modeling, reklama, charita, vždyť víte, jak to u celebrit chodí. Ráda zpívá, což zúročí ve svých filmech, ale to jí nestačí. Momentálně pracuje na CD, které natáčí v USA a hodlá jím zaplavit světový hudební trh. Na internetu probleskla zpráva, že by se na něm měl údajně objevit i duet s miláčkem Ameriky, zpěvačkou Kate Perry. Důvěryhodnost této informace si budeme moci ověřit už za pár měsíců, deska by měla vyjít ještě letos.

Go west

blogspot.com

Priyance už je Indie těsná a začíná pokukovat po Hollywoodu. V únoru se upsala agentuře CAA, která zastupuje třeba Jennifer Aniston, Toma Cruise, George Clooneyho, Roberta Downeyho, Jr., Natalii Portman a Reese Witherspoon. Co z toho vyleze, jak moc se exotická Priyanka v Hollywoodu prosadí, je zatím ve hvězdách. Ale už teď má fanoušků habaděj. Jeden z nich vzdal na internetu hold jejímu hereckému umění slovy: Oh Priyanka, I can't control my penis...!

Jestli by Priyanku jeho samorostlá a přímočará slova chytla za srdíčko, si netroufáme posoudit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies