Jak se vyrovnat s její sexuální minulostí?

Máte dojem, že pouze muži mají pestrou minulost? Omyl. I ženy si totiž dokážou pěkně užívat. A jak je na tom vaše partnerka/žena? Víte co má za sebou nebo to vaše vědomí neunese?

Fotografie ženy v prádle, která sedí na svém partnerovi

Muži i ženy své partnery střídají stejně často

Muži se často pyšní tím, kolik sexuálních partnerek za svůj život vystřídali a často se s těmito výroky nezdráhají přiznat ani své současné přítelkyni. Odtajnění své sexuální minulosti se ale většinou děje na nevědomé úrovni, muži si tím zajišťují postavení ve společnosti žen, neboť pouze nejsilnější jedinci mají u žen šanci. Obvykle tají pouze návštěvy nevěstinců, za které se stydí.

Zatímco muži své peří vystavují obdivu, ženy se svou minulostí nechlubí. Ženy jsou rafinované a ví, že odtajnění skutečného počtu milenců by jim způsobilo potíže. Již v dávné minulosti ženy sloužily jako konkubíny či prostitutky, a proto je u nich tato vlastnost téměř úplně potlačena. Hovoří-li se o muži jako o „samci", většina přítomných na něj hledí s úžasem. Jedná-li se však o ženu, zpravidla se jí dostává pojmenování výše uvedené pracovnice. Počet partnerů obou pohlaví je přitom srovnatelný.

Jak zvládnout rozvod

Sexuální maratón zachraňuje manželství

Masturbace a ješte lepší techniky!

Kolik milenců vystřídala vaše současná partnerka?

Dotaz týkající se počtu milenců současné partnerky by každý muž neunesl. Je obecně známo, že muži pátrají po umění jejich předchůdců a stále si musí dokazovat, že jsou lepšími milenci, nežli partnerčiny „ex". Dozví-li se však opak, jsou frustrovaní a začnou vyhledávat potěšení jinde. Smířit se a vyrovnat se s její sexuální minulostí je základem spokojeného vztahu. Musíte si uvědomit, že nejen vy, ale i vaše partnerka má stejná práva a hlavně stejné potřeby.

Pokud si myslíte, že si s vámi neužívá tak, jako se svými ex-milenci, mluvte s ní při společných hrátkách, ptejte se, vyzvídejte. Měli byste přesně vědět, zda jí to, či ono vyhovuje. Nejhorší je myslet si, že to, co právě děláte, je nejlepší, protože to bylo nejlepší pro vaši bývalou. Zjistíte-li, pod čím vaše partnerka roztaje, na své bývalé už ani nevzpomene a vy z toho vyjdete jako vítěz.

Erotické masáže

Upřímnost nade vše?

Nechte partnerku doma a uspořádejte žhavou pánskou jízdu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies