Upřímnost nade vše?

Říká se, že upřímnost je pro kvalitní partnerský vztah nezbytná. Existují ale situace, kdy je lepší mlčet nebo alespoň lehce mlžit. Zjistěte, které situace to jsou.

pár

Je fajn být upřímný, lhát se rozhodně nevyplácí. V některých případech ale hrozí, že svou pravdou drahé polovičce či vztahu ublížíte. Kdy tedy máte právo alespoň lehce mlžit a jak na to?

Blafujte, když se zeptá:

Kolik jsi měl holek?

Patrně nejhorší otázka, jakou může partnerka položit. Je známo, že muži obvykle odpovídají číslem větším, než jaký je skutečný počet slečen, jenž prošly jejich ložnicemi; ženy si naopak „ubírají“. Pokud vaše „zářezy“ sčítají několik desítek, raději po vzoru ženy trochu uberte.

Vyplatí se také dodat, že ze všech přítelkyň a milenek je vaše současná v sexu stejně tou nejlepší! Psychologové se domnívají, že za touhou znát počet partnerových milenek vězí nejčastěji touha slyšet právě toto. Druhým nejčastějším důvodem je pak žárlivost na bývalé partnery a podvědomý strach, že si partnerku neudržíte.

A proč jste se vůbec rozešli?

Má partnerka touhu rozebírat vaše předchozí vztahy? Odpovídejte stručně, nezacházejte do detailů. Své bývalé neponižujte a nepomlouvejte, působil byste jako někdo, kdo se neumí s rozchodem vyrovnat. Pokud si na některou ze svých ex náhle vzpomenete, ponechejte si vzpomínku pro sebe, jinak by to vypadalo, že na ni pořád myslíte.

Jak trávíš volný čas?

Opět otázka, na kterou nemusíte odpovídat dopodrobna přesně. Vynechejte tedy zmínku o válení se u televize, každodenního sledování porna a soutěži s přáteli, kdo doplivne nejdále. Naopak se zmiňujte o návštěvách rodinných příslušníků, o sportech, kterým se věnujete (existuje-li vůbec nějaký), knihách, které čtete a podobně. To na něžnější pohlaví vždycky udělá dojem.

Jaký máš vztah s rodiči?

Pokud dobrý, pochlubte se. Pokud si s matkou či otcem nerozumíte, pokuste se otázku zavést do ztracena nebo odpovězte věcně, že „normálně“. Vztah, jaký máte se svými rodiči, mnohdy hodně vypovídá o tom, jaký jste ve vztazích vůbec – i v partnerství se totiž objevují neshody a konflikty a je pouze na obou partnerech, jak se s tím vypořádají. Ženy si to uvědomují a moc dobře tedy vědí, proč se na něco takového ptát.

Stejně jako chladný vztah s rodiči ale ženy děsí i představa muže, který si nechává u maminky prát ponožky a chodí k ní každý den na oběd. Muž musí být samostatný, aby se dokázat postarat nejen o sebe, ale případně i o partnerku a svou vlastní rodinu!

Jak vypadám v těch šatech?

Máte chuť odpovědět: "Jak opuchlá velryba?" Zadržte! Pokud nechcete mít doma zamindrákovanou ženskou, dávkujte ji kritiku opatrně. Co třeba: "Nějak to není ono, lásko, nechceš si vzít raději ty černé dlouhé šaty? V těch jsi k sežrání!"

O čem pomlčte

Za co utrácíte

Dokud s partnerkou nežijete a nehospodaříte společně, do toho, kolik vyděláváte a utrácíte, jí nic není. Zvláště pak se raději ani nezmiňujte, že třetinu výplaty vrážíte do mejdanů a počítačových her! Ženy takové utrácení považují za znak nezralosti a nezodpovědnosti a v budoucnosti, v době finanční krize, by vám to mohly vyčítat.

Vaš úlety a avantýry

Chcete se pochlubit, jak jste v době puberty lezl po střechách domů nebo jak jste vyhrál sázku, že svedete poslední pannu na gymplu? Přestože to bylo dávno a vám přijde historka ohromně zábavná, o typicky chlapských úletech raději pomlčte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies