Sexuální maratón zachraňuje manželství

Nedostatek sexu přináší do vztahu pocit odcizení. Pokud se ale přinutíte k sexuálním hrátkám každý den, váš vztah může být znovu jako na začátku!

Fotografie páru, kdy žena svádí muže

Proč si dopřát více sexu

Shodnout se s partnerem na tom, jak často je ideální mít sex, nebývá jednoduché. Obvykle jeden potřebuje více než druhý, ti méně „sexuchtiví“ za absenci touhy ale přece nemohou. Častá bývá ale také situace, kdy po několika letech soužití vyprchá touha a chuť na milování u obou partnerů. Přestože se vám ale nechce, vyplatí se přinutit! U sexu totiž platí, že pokud si začnete dopřávat sex často (např. každý den), vytvoříte si na něj návyk – a co víc – zlepší se také váš partnerský vztah a není ani vyloučeno, že se znovu dostaví pocit zamilovanosti. Při milování jsou totiž do těla vylučovány hormony, díky kterým se cítíme uvolněnější, láskyplnější, šťastnější, zdravější. A zdravější skutečně budete! Milování totiž velmi prospívá zdraví - posiluje vaše srdce a imunitu a ještě mnohem více.

Sex jako dobrodružství

Sex by ale neměl být stereotypní, jinak se na něj nebudete těšit. Střídejte proto polohy a místa, ptejte se partnera, co by si přál v sexu splnit, co nejupřímněji spolu komunikujte. Pokud vás nenapadá, jaké místo zvolit, máme pro vás několik tipů: hotelový pokoj, jachta, letadlo, převlékací kabinka, příroda, automobil, jiné části bytu než je ložnice (koupelna, kuchyň) atd. Plňte si své erotické sny (pokud druhá strana nesouhlasí, alespoň si o nich povídejte), zkoušejte nové věci (erotické pomůcky, zapojení třetího do erotických hrátek, milování se zavázanýma očima) a především – buďte otevření!

Sex 365 dní v roce? Ano!

Podle jednoho výzkumu v Americe mají průměrní manželé pohlavní styk každý pátý den, což je asi 66 krát do roka. To se nelíbilo jedné ženě – Carle Millerové. Rozhodla se, že zachrání manželství tím, že dopřeje svému muži sex každý den a vydala na toto téma také knihu. Každodenní sex je možná příliš, zvýšení četnosti sexuálních styku ale údajně pomohlo zlepšit vztah mnoha párům. Zda to opravdu funguje, můžete na sobě vyzkoušet sami!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies