Masturbace a ješte lepší techniky!

Masturbace nemusí být nuda! Nemáte-li po ruce partnerku a přišla na vás chuť si to pořádně užít, vyzkoušejte některou z osvědčených metod. Zkoušeli jste to ve sprše, s kondomem, nebo se změněnou polohou dlaní, kdy penis uchopíte úplně jinak než obvykle?

Yasmine Bleeth 2

Stimulace a dráždění penisu

V dnešním článku se budeme zabývat masturbací mužského penisu, povíme si jaké metody jsou možné, co se mužům líbí. Jaké jsou mužské představy a tajná přání jejich sexuální touhy.

Mnoho párů nedokáže o svých potřebách otevřeně hovořit, ať už se to týká citů či sexuálního života. Tyto vztahy jsou pak velmi omezené a neplnohodnotné. Ale každý z nás touží poznat něco neobvyklého, nového, něco, co nám je odpíráno. Pokud muži nežijí sexuálním životem podle svých představ, často hledají pomoc jinde. Buďto svépomocí, díky internetu a v těch složitějších případech hledají jiné osoby, ke kterým se citově nevážou, ale uspokojí s nimi své potřeby.

Klasický způsob masturbace a uchopení penisu

Je mnoho způsobů, jak se přivést k vyvrcholení a následné ejakulaci. Spousta mužů zná klasickou stimulaci penisu uchopením jedné ruky do celé dlaně a jemnými pohyby směrem od kořene ke špičce a zpět. Tuto stimulaci je možné provádět buďto s přetaženou kůžičkou na špičce žaludu nebo uchopit penis tak, že pohyby nahoru a dolů budeme zároveň přetahovat i předkožku na špičce žaludu.

Dlaně v hlavní roli - masturbace a další z metod

Další metodou může být uchopení přirození jedné ruky do dlaně a druhou dlaní zakryjeme palec a ukazováček tak, abychom vytvořili jakousi stříšku. Při pohybech oběma dlaněmi se špička žaludu dotýká konce dlaně ruky a tento pocit nám připomíná pomocí našich představ samotný konec ženské pochvy. U této metody se doporučuje použití nějakého lubrikačního gelu či jiného prostředku, který nám zajistí příjemný a bezbolestný prožitek.

Metoda "obrácené ruky"

U obrácené ruky, kdy uchopíme penis palcem a ukazováčkem směrem ke kořeni penisu, si dokážeme představit stimulaci našeho přirození partnerkou a pocity jsou jimi podobné, protože se spodní části penisu dotýkáme jinou částí dlaně.

Masturbační metoda opačnými pohyby dlaní

Metodou takzvaného prosebníčku je stimulace, kdy mezi dvě dlaně přiložíme penis a provádíme protichůdné pohyby dlaní jako bychom chtěli prosit. Tato metoda je velmi zvláštní a ne každému se může líbit.

Masturbace ve sprše

Vše záleží čistě jen na představivosti, metody masturbace můžeme provádět v různých polohách jako při běžném sexu, vleže, vestoje či ve sprše. Mimo jiné, sprcha je velmi příjemnou záležitostí, kde si muž stimuluje svůj penis a druhou rukou si pomocí sprchy a tekoucím proudem vody dráždí svá varlata a spodní část varlat, která je dost citlivá na doteky a může vést k velmi silnému orgasmu.

Kondom jako masturbační pomůcka

Zajímavou zkušeností může být masturbace s použitím kondomu. Většina pánské ochrany je již pokryta lubrikačními gely, a proto můžeme zpříjemnit sexuální potřebu i s něčím užitečným, a tím je i trénink správného nasazení kondomu. Pro muže samozřejmě není nic příjemnějšího, než když jim kondom nasadí jejich partnerka, ale pokud není žádná při ruce, je potřeba si vystačit vlastními silami.

Závěrem k sexuálním potřebám mužů

Setkáváme se i s muži, kteří nemají tak velkou představivost a potřebují vizuální podněty k samotnému vzrušení. Pornočasopisy, internetové stránky se sexuálním tématem, nějaké to video. Ale je stále potřeba mít na paměti, zda-li je partnerka v tomto směru tolerantní, a zda dokáže pochopit mužské potřeby. Setkáváme se s případy, kdy se vztahy velmi vyhrotí, když partneři zjistí, že jeden nebo druhý si svůj sexuální život zpestřuje způsoby, ke kterým nemají pochopení. Proto je velmi důležité ve vztahu o všem hovořit zcela upřímně a otevřeně. I o masturbaci. Navíc se tato zkušenost může stát vzrušující změnou během společných hrátek. Ale o vzájemné masturbaci třeba zase příště...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.4 Počet: 20 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies