První setkání u vás v bytě

Rozhodli jste se, že svou novou přítelkyni pozvete poprvé k sobě domů. V následujícím článku vám poradíme, jak to udělat, abyste byli oba spokojeni a aby k vám příště ráda přišla zase.

Fotografie svíčky hořící před zrcadlem

Zapomeňte na nepořádek

Nepořádek je jedna z nejhorších věcí, kterou se můžete vůči své nové přítelkyně provinit. Počítejte s tím, že jestli si ji přivedete do bytu, kde bude jako po výbuchu, buď se v horším případě otočí rovnou ve dveřích, nebo už o ní neuslyšíte. Pamatujte na to, že čím větší pořádek u vás uvidí, tím lepší dojem na ni uděláte.

Vymyslete společný program

Než vás přítelkyně navštíví, popřemýšlejte nad společným programem, který by zabavil vás oba. Navrhněte jí hned několik variant, mezi kterými si může vybrat. Nic nezkazíte návrhem, že se můžete společně podívat na video, zahrát si nějakou hru nebo prostě jen tak klábosit o společných tématech.

Připravte večeři

Vaše nová dívka bude mile překvapena, pokud připravíte romantickou večeři. Jestliže zrovna nejste kuchař, nevadí, nad specialitami si nemusíte lámat hlavu. Postačí studená, jednoduchá večeře. Jako dezert můžete připravit například ovocnou mísu, kterou každá žena ocení.

Romantika – nezapomeňte na svíčky

Romantická atmosféra je při první schůzce u vás doma velmi důležitá. Zapálíte-li svíčky, celý první dojem bude rázem o poznání lepší. Pokud vše doplníte lahví kvalitního vína, máte napůl vyhráno.

Nenaléhejte na ni

Na své přítelkyni velmi brzy poznáte, jaký jste na ni udělal dojem. Pokud si necháte záležet, můžete se dostat daleko, daleko dál, než je pouhá romantická večeře…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies