Jak poznat ženu na delší vztah

Jak poznáte, že právě ona je ta pravá? Jestli je s vámi skutečně proto, že vás má ráda, anebo si vás udržuje kvůli osobnímu prospěchu? To se vám pokusíme poradit v následujícím článku…
Fotografie páru, kdy muž žádá ženu o ruku prstenem

Co ženy chtějí

Na první pohled se to nemusí zdát, ale mnohé ženy jsou vypočítavé a jen málokterý muž tomu přijde na kloub. A jak vlastně zjistíte, že to s vámi myslí opravdu vážně?

Není na peníze

Pokud s vámi žena chodí z finančních důvodů, přestože se bude chovat velmi rafinovaně, je poměrně jednoduché to poznat. Pokud vám často volá, že by chtěla jít do kina, na nákupy, na dovolenou, a to vše za vaše peníze, narazil jste na první bod, před kterým byste se měl mít na pozoru. Situaci si můžete ověřit tak, že přítelkyni párkrát pozvete někam, kde je vstup zdarma anebo jí požádejte, jestli by dnes nemohla zaplatit večeři, protože zrovna nejste při penězích – a budete mít jasno.

Zajímají ji i nehmotné statky

Jestliže to s vámi myslí opravdu vážně, budou ji zajímat hlavně nehmotné statky, které jí můžete poskytnout. Také vám bude vaši snahu opětovat, aniž by za to něco požadovala.

Tráví s vámi volný čas?

Pokud s vámi žena tráví většinu volného času, znamená to, že jí na vás hodně záleží. Pokud ji ale ke schůzkám přemlouváte, není to dobré znamení.

Probírá s vámi všechno, co se jen dá

Pro muže je to spíše nevýhodou, ale pokud si s vámi přítelkyně povídá o všem možném, znamená to, že ve vás má důvěru. Nebraňte se mluvit s ní o osobních věcech nebo o maličkostech, jako například, koho zrovna včera pomlouvala s nejlepší kamarádkou.

 Dotýká se vás

Jestliže se vás ráda dotýká, je to jen dobře. Pokud je vaše přítelkyně často bezdůvodně odtažitá, na obzoru se rýsuje problém, který je třeba vyřešit. Nejlépe uděláte, jestliže si o tom společně promluvíte.

 

Příprava na fyzické testy

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

Práce v zahraničí

Hudbou a sportem proti depresi

První setkání u vás v bytě

Tajemství dlouhého a šťastného vztahu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies