Digitální rámeček – další technická vychytávka

Nebaví vás prohlížet si své digitální fotografie na počítači? Nechce se vám ani fotografie vyvolávat a zakládat do fotoalba? Kupte si digitální rámeček, do kterého si nahrajete své vlastní fotky!
Fotografie bílého rámečku s fotkou

Co jsou a jak fungují digitální rámečky na fotografie

Digitální rámečky na fotografie mají vestavěnou paměť a LCD panel. Do rámečku můžete nahrát své oblíbené fotografie a nastavit si frekvenci změny obrazu. Každou chvíli tak budete koukat na jinou fotografii! Digitální rámečky (též LCD rámečky) se vyrábí v mnoha velikostech, většinu z nich lze použít i na zeď jako digitální obraz.

Data se načítají přímo z paměťové karty nebo z USB média. Rámečky se mohou využít i jako externí čtečka karet na PC.

Nadstandartní funkce

Některé rámečky mají spoustu funkcí, například rotaci obrazu, zoom nebo různé prolínací efekty. Kromě fotografií v nejrůznějších formátech (JPG, JPEG, BMP) rámečky obvykle podporují také videoformáty. U opravdu vychytaných rámečků jsou bonusem zabudované reproduktory, skrze které hraje během prohlížení obrázků vámi zvolená hudba. Rámeček vždy obsahuje dálkový ovladač, USB kabel a napájecí jednotku.

Digitální rámečky a jejich cena

Cena je různá. Za malý digitální rámeček s úhlopříčkou 9 cm zaplatíte okolo 1 300 Kč, za rámeček o úhlopříčce 38 cm až 8 000 Kč. cena

Pohyblivé obrazy

Technický pokrok zaznamenaly i klasické obrazy s fotografiemi. Možná už jste měli sami možnost prohlédnout si obraz, který svítí a ve kterém voda pluje stejně jako ve skutečnosti. Takový obraz je nejen pohlazením pro oko, ale i pro duši, neboť působí velmi uklidňujícím dojmem. Napájení je vyřešeno přípojkou do elektrické zásuvky.

Více článků z rubriky Technika a HiTech

Záložní zdroje pro PC

Paměť RAM – tipy pro nákup

Kvalitní fotoaparát v mobilu

Správný výběr vypalovačky

Paměťové karty do mobilních telefonů

Antiviry – opravdu chrání vaše PC?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies