Buďte IN v každém věku!

Máte důležité pracovní jednání a nebo „pouze“ romantickou schůzku?! Ukažte co ve vás je a vykouzlete ze sebe elegána! V dnešním článku vám poradíme, jak jednoduše na to!!!
Fotografie pánských figurín s košilemi

Noste světlé odstíny oblečení

Pokud chcete být „v kurzu“, tak si pořiďte světlý oblek, protože jsou světlé odstíny právě v módě. Černým oblekem sice také nic nezkazíte, ale zkrátka černá už je v oblasti pánských obleků trochu ohraná. Další variantou je barva šedá, kterou také nic nezkazíte!

Mladistvý vzhled – vyzkoušejte vrstvení!

Pokud už nepatříte do kategorie dvacátníků ani třicátníků, nevadí! Nikde není psáno, že se musíte oblékat podle svého věku! Máte rádi mladistvý vzhled? Tak směle do toho! Vyzkoušejte oblečení vrstvit – pozor ovšem dejte na vrstvení různých vzorů (může se snadno stát, že si vás spletou s klaunem z cirkusu).

Originalita se cení, ovšem nezapomínejte na soudnost!

Pokud máte postavu sportovce, můžete si dovolit nosit téměř cokoliv (třeba i takový pytel od brambor nemusí být k zahození a může vám slušet). Pokud však nemáte zrovna ideální postavu, měli byste se ve výběru stylového oblečení trochu krotit – nezvýrazňujte zbytečně to, co by mělo zůstat skryto… Ideálním pánským doplňkem pro mnohé neduhy (bříško, boky…atd.), může být mistrovské dílo elegance – vesta.

Nezapomeňte na stylové doplňky - pořiďte si klobouk

Pryč jsou ty doby, kdy každý muž nosil na hlavě klobouk. Je to škoda, protože právě klobouk dodá celému vašemu outfitu ten správný šmrnc! Neleňte a poohlédněte se po nějakém – klobouky mají nejen v pánské módě zelenou! Mezi další stylové záležitosti patří opasky, hodinky a také boty.

Móda a trendy - stylová image muže:

Nový trend - muži rádi rozhalenky

Hodinky - jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže - je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies