Auta, o kterých se nejvíce mluví...

U nás automobilový trh jednoznačně v posledních letech ovládla domácí značka Škoda auto. Po odkoupení německou firmou Wolksvagen, prodělala výraznou modernizaci a změnu. Dnes slaví velký úspěch u nás i v zahraničí.
Záběr aut na parkovištích autobazarů

Automobilka - Škoda Auto

Škoda auto slaví více než stoletou historii ve výrobě nejen osobních vozů, motorů a příslušenství. Rok založení se datuje k 1905, kdy ji založil známý mechanik Laurin a prodejce knižních výtisků Klement.

 

První pokusy začínaly s výrobou motocyklů. Nakonec ovšem zvítězil automobilový průmysl a dnes nejlepší vozy značky Škoda nesou jméno označení luxusního vybavení po svých prvotních strůjcích Laurin a Klement.

Nynější politika automobilky

Dnes firma Škoda auto patří k největším výrobcům osobních automobilů u nás. Nezahálí ani z vývozem do zahraničí, kde po odkoupení německou firmou Wolksvagen slaví velký úspěch.

 

Jednotlivé výrobní metody a zpracovatelské provedení jednotlivých dílů, je již na tak vysoké úrovni, že pomalu převyšuje mateřskou firmu Wolksvagenu. Zákazníci rádi volí tuto původně českou značku, díky nižší ceně a dobrému přístupu k servisním kontrolám v odborných centrech Škoda auto, kterých je u nás dostatečné množství.

Auta - modely Škoda

Felicia

Proslavila se především modely Felicia, která byla na svou dobu ideálním vozidlem střední třídy s osobním i firemním využitím. To vše za přijatelnou finanční částku, jejíž výše byla přijatelná pro většinu zájemců o koupi nového praktického vozu.

Octavia

Dále pak pokračovala typem Octavia, se kterým slavila mimořádný úspěch. Dodnes automobilka přichází s jejím stále novějším provedením. Ty už snad ani neodpovídají původnímu modelu, v žádném ohledu, kromě firemního označení Octavia.

Fabia

Jeden z novějších typů z malými rozměry karoserie.

Superb

Model Super si našel místo u movitějších klientů firmy. Auto má veškeré možné vybavení dnešní doby a celkový image nenechá nikoho na pochybách, že se jedná o nejdražší a nejluxusnější model automobilky.

Z lákavé nabídky rubriky Auto/moto

Dodger Viper – neřídíte ale krotíte

Motocykly – pohodlí nebo čistý adrenalin?

Je jaro - motorky vyrážejí do ulic...

WRC - na plný plyn...

Reportáž – jarní tuning sraz Kopřivnice

Superautomobily Ferrari

Nová Škoda superb

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Chooper – motorka snů

Fisker karma – elektromobil absolutně bez zvuku?

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Volvo XC60 – bezpečnost především

Caterham RS – luxusní auto pro pěkné počasí

Tuning srazy 2008

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies