Vyzdobte si interiér akty

Chcete-li zaujmout netradiční výzdobou vašeho interiéru, máme pro vás originální tip. Co takhle si vyzdobit byt či dům pomocí aktů, které jsou nejen vkusné, ale také dodají interiéru příjemnou, lechtivou atmosféru…

Fotografie barevného ženského aktu

Sex je všude kolem nás

Pokud si myslíte, že interiér vyzdobený akty je nevkusný, tak jste na omylu. Nikdo vám samozřejmě nebrání pověsit si na zeď roztomilé fotky zvířátek nebo přírody, ale pořádně lechtivý akt dodá vašemu interiéru opravdový šmrnc.

 

Akty už dávno nejsou tabu, a pokud jsou správně nafocené a ne příliš vulgární, působí na okolí velmi dobře. I slavní fotografové dnešní doby se často proslaví díky nafocení uměleckých aktů, které jsou stále znovu a znovu obdivovány.

Lechtivé a erotické fotografie

Jak získat správný akt, který se do vašeho bytu bude hodit? Pořídíte ho nejlépe ve specializovaném obchodě, který se zabývá prodejem obrazů a fotografií nebo rámováním. Spoustu aktů naleznete i v uměleckých galeriích, které nabízejí originály.

 

Počítejte ovšem s tím, že za originální fotografii nebo obraz zaplatíte pár tisíc. Kvalita však bude perfektní a vy se pak nemusíte obávat, že se akt do vašeho bytu nebude hodit.

Rámování fotografií

Jestliže už máte vyhlídnutý ten „svůj“ pravý akt, pak popřemýšlejte o vkusném rámu, který by se k fotografii nebo obrazu hodil. Rámování vás vyjde na pár stovek, záleží samozřejmě na formátu. Rám na formát o velikosti cca metr na metr padesát by vás neměl vyjít na víc než jeden tisíc korun.

Velikost fotografií

Velikosti jsou nejrůznější, záleží na vašem vkusu. Obecně však platí, je-li obraz nebo fotografie větší, je i vkusnější. Akt musí být také barevně sladěný s ostatním nábytkem a barvami pokoje, do kterého jej chcete umístit. Obraz by měl viset na místě, které je dobře viditelné a můžete se spolehnout, že z tak originálního kousku budete mít velkou radost a rozhodně sklidíte obdiv.

 

Nový trend - muži rádi rozhalenky

Hodinky - jak si má muž vybrat?

Právě letí termokošile s klimatizací!

Snubní prstýnky z titanu

Pánská móda - zákony obleků

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies