Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?

Není to tak dávno, co na webu (a nejen tam) způsobil obrovský poprask nový klip k písničce „Zlatokopky“ od slovenského rappera Rytmuse. V hlavní roli zazářila známá průšvihářka Agáta Hanychová a její zlatá kolegyně Eva Aichmajerová - Decastelo. Jak ale vypadá opravdová zlatokopka? Máme pro vás pár příkladů z českého showbyznysu podle, a taky včetně, Rytmusova textu.

Moderátorky Agáta Hanychová a Eva Decastelo na společné fotografii

Od jakživa se říkávalo: „K čemu tobě škola, holka. Hlavně se dobře vdej!" Dnes ale „dobře se vdát" neznamená jen dostatek jídla pro manžela a pět dětí a pevnou střechu nad hlavou. Dnešní dobře vdaná slečna jezdí luxusním vozem s SPZkou končící na 5555 a když z něj s ladným klapáním vyskočí, zavěsí na loket jednu z LV-čkových kabelek a v prvním butiku platí vaší kartou i za dvě kamarádky z branže. Taková správná zlatokopka si hledá pečlivě upraveného muže po čtyřicítce, v kvalitním obleku a nejlépe s na černo oblečeným, nabušeným doprovodem. Nebojí se nebezpečných, „velkých" pánů, z těch přece tečou nejlepší peníze! A tak se stane, že se krásná, mlaďounká slečna z Mělníka stane vaší diamantovou ozdobou na obchodní večeře. Je přece třeba ukázat všem, že za něco stojím, ne?

Absolutně výstižná je Agáta, když ukládá novou Prada kabelku do skříně, za kterou by si jiní koupili auto, a následně obšťastňuje zámožného přítele, který jí sahá sotva po ramena a když už nemá vlasy na hlavě, vynahrazuje to alespoň chlupy na celém zbytku jeho nechutně vzhlížejícího těla.

 

 

Výběr z českých "diamantek"

 

Tereza Mátlová

Mladá zpěvačka se vzdala své hudební kariéry po narození dcery Emily Ann, jejímž pyšným otcem je producent František Janeček. O tom, jak se drobná blondýnka zamilovala do solidně vypadajícího staršího pána s prořídlými vlasy a knírkem, by se dalo diskutovat opravdu dlouho. Skutečná láska nebo jiné záměry?

 

Dominika Mesarošová

Dominika se dostala do podvědomí lidí díky aférce s nezvěstným majitelem Gottlandu Janem Moťovským. Následovala plastika prsou, nahé fotky, vztah s italským podnikatelem Antoniem Tornagem a spousta dalších. To je slušný úvod mladé dámy do společnosti.

 

Gábina Partyšová

Gábina je nazývána nejúspěšnější českou zlatokopkou. Před dvěma lety se provdala za o 21 let staršího podnikatele Josefa Koktu. Po narození syna Kristiána si pořídili dům za Prahou, vlastní byt na Pařížské třídě, na chatu jezdí na Floridu a po Praze červeným Porsche. Mimo jiné je Gábina považována za jednu z nejluxusněji oblečených žen v republice.

 

Martina Formanová

Bývalá láska Karla Gotta Martina Zbořilová-Formanová se po rozchodu se slavíkem odstěhovala do USA, kde  poznala svého manžela, režiséra Miloše Formana. Věkový rozdíl u této dvojice? 28 let. Ve všeobecném povědomí ji lidé spíš hází do jedné mísy s Dagmar Havlovou nebo Ivankou Trump- tedy sňatky z lásky za velké peníze.

 

Gabriela Dvořáková

Drobná brunetka Gabriela Dvořáková se proslavila svou roční známostí s Leošem Marešem. Po nedávném rozchodu si nabrnkla jen o rok staršího fotbalistu Jakuba Malinu, který ji díky svému bohatému tatínkovi zasypává kupou dárků a květin. Gábina si kromě vztahů s bohatými milenci vydělává i sama- nahýma fotkama v pánských časopisech! Kdo to asi bude příště? Další rozmazlený mladíček nebo spíše zkušený dědeček?

 

Poznáte zlatokopku? Více zde >>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies