Snowtubing – jízda na duši i o duši

Zimní radovánky nemusí být jen o „klasických” či extrémních sportech. Zůstalo-li ve vás ještě kus dítěte, můžete si jízdu na nafukovacích duších sněhovým korytem pořádně užít. A vzít s sebou můžete i svou drahou polovičku.

Fotografie muže, který zkouší snowtubing

Snowtubing – zábava na sněžných člunech

S trochou nadsázky se dá o snowtubingu mluvit jako o sportu, ale spíše se jedná o bláznivou zábavu na sněhu, která vás nenechá v klidu. Chcete si užít parádní jízdu sněhovým korytem na speciální duši spolu s vaší drahou polovičkou? Chcete sportovat a přece si užívat pohodlného sezení ve sněžném člunu? Pak právě pro vás je určena nová zimní zábava pro všechny generace, která vám však může poskytnout skvělou zábavu.

Amerika žije snowtubingem

V Americe rádi vymýšlí, jak krátit kratochvíle a vymýšlí nejen extrémní, ale také bláznivé sportovní disciplíny. Proč si nezařádit na sjezdovce trochu bláznivým způsobem? Pro zdolávání sjezdovky nebo upraveného sněhového koryta toho moc nepotřebujete. Odpadají nekonečné pokusy o udržení se na snowboardu nebo o ladné manévry na svahu u začínajícího lyžaře, které vás dostávají do prekérních situací. U snowtubingu odpadá výuka a drahé sportovní vybavení. Jediné, co na vás bude ve snowparku čekat, je speciální duše vložená ve speciálním obalu a pak už jen dráha. Ani šlapat kopec není třeba – vlek vás pohodlně vyveze až nahoru.

Jízda po svahu na nafukovací duši

Jízda na nafukovací duši se přesto může pro jevit jako nevšední adrenalinový zážitek. Pokud se budete řítit na nafukovací duši ve speciálně upravovaném sněhovém korytu ještě ve skupině dalších nadšenců – máte o zážitek vystaráno. Korigovat tento sněžný člun nejde tak snadno, navíc prašný sníh, zledovatělá plocha a vaše váha rychlost duše ještě zvyšuje. Kromě toho budou na vás působit také odstředivé síly a gravitace… Klopené zatáčky vám připomenou závodníky ve Formuli 1 nebo pekelnou jízdu motocyklů na brněnském okruhu.

Snowparky a lyžařské areály se těší na snowtubing

Snowtubing jako nová zimní zábava je stále více rozšířenější, a tak se stává součástí mnoha lyžařských areálů po celých českých horách. Za touto zábavou můžete s sebou „přibalit” i svou milovanou nebo dokonce i vaše roztomilé ratolesti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies