Sexy těla nažhaví hudba

Hudba nás obklopuje ve všech fázích života. A mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale i hudba může být spouštěčem rozmanitých pocitů a emocí, které bychom bez ní nikdy nepoznali. Noty totiž svádějí sexy těla žen...

Fotografie poloobnažené ženy

Sexy těla si žádají více - nejen erotické šeptání

Pokud chcete u svého nového objevu (a jejího sexy těla) zabojovat nejen přes její zrak, čich a chuť, zkuste při romantickém večeru uhranout i její sluch a to nejen vášnivým šeptáním do jejího boltce. I správná zvuková kulisa totiž dokáže odstartovat smyslné představení.

Noty svádějí sexy těla žen

Impulsy, které na náš mozek vysílá hudba, zkoumají už i vědci. Vlastně není divu, když se ženy a muži dokáží vědecky podívat na to, jak náš mozek ovlivňuje třeba spánek, proč by nedokázali učeně rozebrat účinky not poslaných ve správnou dobu do sluchovodů vaší nové známosti.

Pokud tedy příjme majitelka sexy těla vaše pozvání na večeři při svíčkách, nezapomeňte s pochutinami začít připravovat i vhodnou zvukovou atmosféru.

Jaká hudba rozproudí smysly žen

Pokud chcete při milostné předehře navnadit sexy tělo partnerky svůdnými tóny hrábněte nejlépe do kategorie popu a hip hopu (ale prosím ne toho ortodoxního), skvěle působí i latinskoamerické rytmy salsy (při kterých dokonce zhubne!) a rockové táhlejší záležitosti.

Klasická hudba není pro sexy těla?

Překvapivě se na opačném konci žebříčku umístila klasická hudba, což může být i následek toho, že skladatelé tohoto žánru do něj dávali jiné nálady, než jen ty erotické.

Dobré nejsou ani provařené hitovky, mohlo by se vám stát, že by si partnerka mohla začít pobrukovat a kvůli tomu jste ten disk přece nesháněli. Jde vám přece o její sexy tělo.

Úplně nejlepší variantou, jak propojit milostnou předehru a hudbu, je tanec

A zvolené kroky (nejen ty taneční) už záleží na vás.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies