Sexuální život v kapkách – afrodiziaka

Žijeme v době obalovaných „zázračných” tabletek, energy drinků a nejrůznějších povzbuzovadel. Co takhle vykouzlit si pestřejší a vydatnější vnímání erotického života? Od toho jsou přece afrodiziaka.

Fotografie nahého ženského těla

Zpestření sexuální života v kapkách afrodiziaka

Už od dávných dob se snaží lidé zpestřovat a zlepšovat svůj sexuální život nejrůznějšími prostředky. Když pomineme různé sexuální praktiky a věcičky, tak zbývají např. osvědčené byliny, které si proměnil dnešní průmysl v prostředek dodávající novou dimenzi vašemu postelovému vnímání. Kromě bylin byly kdysi využívány také orgány živočichů, některé druhy hmyzu a látky nerostného původu.

Afrodiziakum dodá lásce... nový rozměr

Na trhu můžeme najít speciální lahvičky, které avizují, že čerpají ze zkušeností šamanů a ti zas ze zázračných bylin, které vás zaručeně nakopnou. Nebo lépe řečeno správně nakombinovaná „příroda” vám dodá odvahu, probudí ve vás vášeň, nezkrotnou touhu a přivede vás (a vaši partnerku) na cestu do nové dimenze. Nezní to zázračně?

„Příroda” v lahvičce umocní prožitek

Chystáte se okořenit si postelový život? Nebo toužíte zapůsobit na opačné pohlaví svou uvolněností a vtipnými postřehy? Na to všechno vám může pomoci afrodiziakum v lahvičce, které zakoupíte dokonce i v lékárnách. Stačí, když si budete stimulovat touto „přírodou” v lahvičce tělo a mysl. Ucítíte, jak mizí všechny obavy, naplňujete se pozitivní náladou a sexuální vnímavostí, která v závěru umocní váš (oboustranný) prožitek. Afrodiziaka jsou tady holt proto, aby zpestřila partnerské (sexuální) radovánky a dodala to pravé libido. Oboustranně.

Extrakty bylin jako silné přírodní afrodiziakum

Dávno jsou už známy stimulující účinky guarany nebo gingko biloby. Ale ještě jsou tady exotičtější byliny s ještě exotičtějšími názvy jako muira puama, rhodiola,tribulus, cordyceps, ženšen a mnoho dalších, které jsou odpovědné za všechny ty nevídané účinky. Jednotlivé byliny jsou schopny vyburcovat tělo k nepřekonatelným výkonům, k tvorbě pohlavních hormonů, k prokrvení pohlavních orgánů… Afrodiziaka nejsou zakázané látky, takže proč do toho neskočit.

Poppers vás svými afrodiziakálními účinky nažhaví

K silnému afrodiziaku patří také Poppers – slangově řečeno. Samozřejmě, že se jedná o chemický zázrak látky amylnitrit, který vám zaručí intenzivnější prožívání a výlet do světa sexuálního uvolnění, sexuálního blaha a sexuální extáze. Po užití během chvilky cítíte pocit tepla, který se rozlévá do celého těla... Poppers nabízí různou míru afrodiziakálních účinků a seženete ho ve speciálních prodejnách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies