I ženy mají své hračky

"Moje holka žádný vibrátor nepotřebuje"..., slyšíte se? Jestli si stále blahopřejete, že jste našel její poštěváček a je to pro vás úspěchem číslo 1, zapátrejte v její ložnici. Určitě tam nějakou tu "hračku na baterky" najdete...A pokud ne tak proč nenavštívit sex shop a nějakou šikovnou věcičku ji k Vánocům koupit?

Fotografie zobrazující škrabošku a pouta

venušiny kuličkyVibrátor členem domácnosti

Vibrátor je prostě něco, co ženu v případě nutnosti okamžitě vzruší a rozvášní. Žárlit nemusíte, většina žen hrající si s vibrátorem si představuje žhavou situaci právě s vámi. "Není nad kontakt s živým tělem, když se vás muž dotýká", říká řada žen. Nejlepší je kombinace obou způsobů. Až si budete společně užívat, přizvěte do vaší postele i vibrátor nebo jiné erotické pomůcky. Pojďme se na některé podívat trochuz blízka. 

Vaginální kuličky

Chcete udělat své partnerce radost Zkuste jí dát vaginální kuličky. Ty dokážou ženský pohlavní pud vyšroubovat do závratných výšin. Může je používat prakticky všude (při cestě do práce, sedíte-li v restaurace apod.) a po čase na ně nedá dopustit! Ta představa...nikdo nic netuší a vaše partnerka si tajně užívá spoustu orgasmů.

Něco pro vás - stahovací kroužekstahovací kroužek na penis

Oblíbenou hračkou žen i mužů je stahovací kroužek na penis. Je to taková gumička, která se navlékne na kořen ztopořeného penisu. Zabraňuje odtékání krve, takže ztopořený úd zmohutní. Stačí to jednou zkusit a nedáte na zlepšený sex dopustit.

Trocha "násilí"

Není to žádné sado-maso! Pouta, provazy,pásky či roubíky, pásky přes oči to všechno je pro 50% lidí fajn. Ženy se rády nechávají ovládat. Jednoduchá páska přes oči dokáže zázraky, když pak nastoupí vibrátor nebo led, fantazii se meze nekladou.

Zmiňované erotické pomůcky a ještě mnoho dalších sexy věciček včetně erotického prádla si můžete v klidu prohlédnout v internetovém sex shopu Mujrobertek.cz.
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies