Samuraj.cz

Nicole Vaidišová – česká kráska ve světě tenisu

Ondřej Sedláček

Nicole Vaidišová patří mezi TOP tenisové celebrity, a také se není čemu divit, protože neustále pracuje na své kondici a hrací taktice. Nicole je také velmi sexy ženou, která stojí za zmínku. Fotogalerii Nicol Vaidišové naleznete zde.

Sexy ženy - Nicole Vaidišová a její začátky

Nicole Vaidišová se narodila 23. dubna 1989. Přestože je nyní českou hráčkou, místem jejího narození je německý Norimberk, kde také vyrůstala až do svých šesti let. V tomto věku nastal pro Nicole zásadní zvrat v jejím životě.

Její matka Riana ji přivedla k tenisu a udělala velice dobře. Nyní Nicole trénuje pod vedením svého nevlastního otce - Aleše Kodata. Skvělému tenisu, který teď na kurtech předvádí, se naučila na Akademii Nicka Bollettieriho, kde trénuje.

Kromě tenisu se věnuje také józe a jízdě na kole. Ve volných chvílích si ráda čte a sleduje filmy, nebo se v televizi dívá na zápasy NHL.

Mezi tenisové celebrity se dostala téměř přes noc

Do profesionálního tenisu nakoukla Nicol Vaidišová poprvé v roce 2003, tehdy jí bylo pouhých čtrnáct let. Debutovala na okruhu ITF. Ten rok se probojovala hned ve třech turnajích do finále (svůj první turnaj na tomto okruhu vyhrála v Plzni). Hned následující rok se představila také na okruhu WTA.

Její první vítězný turnaj zde na sebe nenechal dlouho čekat. Vancouver byl pro ni jako stvořený a dokázala tento turnaj vyhrát. V další sezóně se již zařadila mezi světovou tenisovou elitu. Rok 2005 zakončila na 15. místě v žebříčku. Od té doby se pravidelně vyskytuje na předních místech.

Nejlepší dosažené tenisové úspěchy v kariéře Tituly na turnajích WTA
15. srpna 2004 Vancouver, Kanada, tvrdý povrch 17. října 2004 Taškent, Uzbekistán, tvrdý povrch 2. října 2005 Soul, Jižní Korea, tvrdý povrch 9. října 2005 Tokio, Japonsko, tvrdý povrch 16. října 2005 Bangkok, Thajsko, tvrdý povrch 27. května 2006 Štrasburk, Francie, antuka Další zajímavé informace o sexy celebritách: Krásná a sexy Elisha Cuthber Sexy kalendář Agáty Hanychové Provokativní kráska Megan Fox Nejžádanější sexy modelky světa Carmen Electra versus Pamela Anderson Veronika Fasterová - barbína nebo sexy dračice? Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.