Nejbrutálnější metody mučení

Po celém světě lidé využívají různých donucovacích prostředků. Vězni bývají při výslechu často podrobováni fyzickému i psychickému tlaku. Některé metody mučení jsou ovšem více než brutální...
Černobílá fotografie zachycující muže, jenž má omotán kolem krku řetěz

Metody známé z filmů

Klasické metody vyslýchání, které znáte z amerických filmů, používají tajní agenti k přesvědčování zadržených i ve skutečnosti. Vězněným odepírají spánek, ti jsou poté donekonečna vyslýcháni za působení zimy nebo naopak velkého tepla. Zadržení jsou při nedostatku spánku trýznění hlasitou muzikou a ostrým světlem.

 

Jednu z používaných přesvědčovacích metod používají nevědomky i rodiče na dětech. Třesení horní polovinou těla vážně působí na mozek a vyvolává nevolnost, zvracení a mdloby. Tato metoda mučení je používána u vězňů.

Některé postupy automaticky znamenají smrt

Kromě „civilizovaných“ způsobů mučení existují ještě ty, kterých se s oblibou využívají v ostatních částech světa. Člověk, uvězněný v kleci, je ponořen po hrudník do špinavé vody, ve které plavou krysy, odpadky a lidské výkaly, po obvodu má klec ostny a hřeby. Vězeň, takto umístěný na samotku, má jen malou šancí přežít.

 

Obrovským ponížením a nepopsatelnou bolestí musí procházet člověk, jehož nahé tělo je omotáno kolem hrudníku provazem, následně staženo a poté pověšeno. Mučený je neustále bit železnými tyčemi a dřevy s hřebíky, pálen cigaretami či šokován elektrickými obušky. I zde většina obětí umírá.

Krmení jako z hororu

V některých případech jsou vězněným lidem do těla pumpovány různé roztoky odpadků, shnilého jídla, lidské moči a výkalů. Plastová trubka, která se k tomuto účelu používá, často oběti vyláme zuby nebo roztrhne rty. Odpad lidské tělo naprosto znečistí…

 

U další metody mají k sobě vězni spoutány ruce i nohy řetězy. Takto omezeni jsou nuceni neustále běhat, většinou až do vyčerpání. Poté co padnou, jsou opět biti.

 

Závěrem je nutno dodat, že tyhle praktikty nejsou vůbec lidské, proto se o ně ani ve snu nepokoušejte... Zákony naší země mluví jasně.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Kuriozity ze světa lidí – tygří muž, vlčí lidé či kočičí žena

Mobilní etiketa - znáte základní pravidla?

Děti slavných celebrit a jejich „hvězdné“ manýry

Sexuální život Čechů

Jak bude vypadat naše Země za 100 let?

Erotická inteligence

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies