Děti slavných celebrit a jejich „hvězdné“ manýry

Děti slavných rodičů mají v mnohém snadnější úlohu. Lépe se prosazují v showbyznysu, protože už tam mají vyšlapanou cestičku. Jak je to třeba s Pavlem Novotným, Agátou Hanychovou nebo Odrou Brzobohatým?
Modelka Agáta Hanychová při svém reklamním focení

Pavel Novotný – muž provokatér

O Pavlovi Novotném se už toho napsalo hodně. Tento „bavičův synek“, jak si i sám někdy říká, se často chlubí tím, že rád lidi provokuje a navíc ho to docela slušně živí. Poprvé ho televizní diváci mohli sledovat v televizní reality show Bar, která mu otevřela širší pole působnosti. Zřejmě díky dlouhým prstům svého otce, nyní na internetu velmi snadno naleznete stupidní videa s Pavlem Novotným, kde ze sebe dělá (nebo možná nedělá) velmi omezeného jedince s výrazně sníženou inteligencí.

Agáta Hanychová a její svět

O Agátě Hanychové je v dnešní době slyšet mnohem více, než o její matce Veronice Žilkové. Bulvární deníky nám zprostředkovávají snad každý krok této mladé celebrity, přitom je o ní známo, že své kroky nejčastěji směřuje především na večírky všeho druhu. Agáta se živí jako modelka a moderátorka - na některých přehlídkách je schopna tyto dvě řemesla i zkombinovat.

Ondřej Brzobohatý se oženil

Jak se zdá, tento mladý sympaťák touží především po klidném a spokojeném životě. Ještě před dvěma lety tvrdil, že se svou přítelkyní Johanou Indrákovou svatbu nechystá, dnes je ale všechno jinak a svatbu už mají za sebou... Co na ni ale říkají Odrovi rodiče? Ti na svatbu ani nepřišli. Nemohou totiž přenést přes srdce lesbickou minulost nové ženy jejich syna. Taky jim vadí, že nemá dokončenu střední školu.

Zajímavosti – bohaté děti Beckhamových

Victoria a David Beckhamovi spolu mají tři syny. Devítiletého Brooklyna, pětiletého Romea a tříletého Cruze. Ti jsou ještě na to, aby měli nějaké vlastní hvězné manýry docela mladí, tuto úlohu za ně zatím plní rodiče. Co se ale bude dít, až tito malí penězi rozmazlení chlapci dospějí?

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Powerbal

Jak prodloužit sex

Alkohol a zábava – účinné vyprošťováky

Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies