Móda pro „maxim turbulenc”

Napínají se knoflíky vašeho saka jako na pružině a každou chvíli hrozí prasknutím? Chcete jít s módou, ale máte pocit, že na objemnější chlápky módní návrháři nemyslí? Nezoufejte! Poradíme vám, jak být trendy i s několika kilogramy navíc!

Černobílá fotografie muže, který je opřený o zeď a směje se

Že jste při těle neznamená, že se musíte automaticky vzdávat péče o svůj styl a vizáž. Ba naopak! Správně zvolené oblečení z vás udělá opticky méně objemnějšího a sympatického fešáka, na kterého poletí ženy, které mají rády pořádné muže.

Plnoštíhlí muži a módní barvy

Oblečení by mělo být pochopitelně volnější, ne však plandavé. Pokud vám rostou prsa, volte pokud možno co nejmenší výstřihy. Volte tmavší barvy oděvu, nedržte se však zuby nehty jen barvy černé. Vojensky zelená nebo námořnicky modrá vám dodá šmrnc. Hitem letošního podzimu a zimy jsou teplé barvy. Béžová, hnědá, fialová, vínová nebo starorůžová (i pro muže!) jsou kralujícími barvami současného módního šatníku.

Na co dávat pozor při módním výběru

Vyvarujte se horizontálním proužkům, zkuste raději drobné vzory. Od méně kvalitních partií odveďte pozornost různými nápisy či vlajkami. Nebojte se mikin ani svetrů, obojí je stále in. Pozor na příliš krátké nebo příliš dlouhé nohavice, které opticky deformují postavu. Vystouplé švy na kalhotách vám také kila neuberou, ba naopak. Pokud vlastníte větší než velký pivní pupek, košili nikdy nezastrkujte do kalhot!

 

Trendy střihy i pro muže jako jsou Maxim Turbulenc

Kromě barev se zaměřte také na střih. Kalhoty by měly být rovné. Sehnat v běžných obchodech oblečení, které vám padne, bude těžké. Lepší variantou je dobrý krejčí. Nechejte si poradit a ušít trendové kousky, které budou vábničkou pro opačné pohlaví. Elegantně působí dlouhé pláště, rovné kalhoty a stylové klobouky. Moderní je kombinace riflí, košile a saka.

 

Opticky klamavé oblečení nebo posilovna?

Pokud do místnosti nejdříve vchází váš pivní pupek, potom dlouho nic a pak teprve vy, nejspíše máte problém. Přestaňte svého břišního fešáka tolik rozmazlovat a změňte stravovací režim. Kromě toho, že nepůsobíte zrovna esteticky si také zaděláváte na různé nemoci srdečními počínaje a sexuálními konče. Buďte chlap a popadněte konečně činky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies