Jak si vybrat ideální brigádu?

Nemáte v létě co dělat a zároveň vám scházejí peníze na letní akcičky? Tak už déle neváhejte a najděte si nějakou brigádu. Jak si vybrat tu ideální se dozvíte v dnešním článku.
Logo zobrazující e-banking

Rady, jak na výběr ideální brigády

Co to vlastně je ideální brigáda? Můžeme se zeptat stovky různých lidí a každý z nich nám jistě řekne, že si ideální brigádu představuje jinak. Bude záležet na jejich zájmech, momentálním rozpoložení, aktuální finanční situaci (pokud někomu teče do bot, nebude asi až tak přebírat).

 

Na jednom se ale určitě všichni shodnou a bude to taky jedno z hlavních kritérií při výběru. S padesáti korunami za hodinu se dnes málokdo spokojí a proč by taky měl, když běžný standard je něco kolem sedmdesáti až osmdesáti korun.

Muži – ideální brigáda

Pro muže, respektive mladé muže v brigádnickém věku, se na trhu brigádnických prací naskýtá více možností, než pro mladé ženy. Jednou z opravdu dobrých možností je brigáda ve stavebnictví.

 

Hlavně přes léto mají stavební firmy spoustu zakázek, takže se jim hodí jakákoli pomoc a za dobře odvedenou práci můžete jistě čekat kvalitní finanční ohodnocení. Tato prácička má ještě další plus. Zdokonalíte si svou fyzickou zdatnost a vylepšíte svaly.

Ženy – ideální brigáda

Pro ženy je těžká fyzická práce asi tabu. Existuje však spousta dalších lukrativních odvětví, ve kterých je přes léto potřeba dobrá výpomoc. Kavárny, restaurace, stánky s občerstvením. Tady všude v létě hledají výpomoc. Jednak proto, že si zaměstnanci berou dovolené, a jednak proto, že v létě stoupá návštěvnost.

Svět – brigády v zahraničí přitahují stále větší pozornost

Vůbec nejlepší je vycestovat na celé léto do některé z anglicky mluvících zemí. Zdokonalíte si své jazykové znalosti a o slušný výdělek nebudete mít nouzi. Pro tyto příležitosti je nejlepší využít služeb některé z agentur. Ty vám zajistí ve většině případů jak práci, tak ubytování.

Další zajímavé články z rubriky jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies