Co muže nejčastěji trápí?

Jaké jsou nejčastější problémy mužů? I muže trápí mnoho zdravotních a estetických problémů. Mezi ty nejdiskutovanější patří bezesporu plešatost, problémy s prostatou, neplodnost, takzvané pivní břicho a problémy s erekcí..

Černobílý snímek zachycující mužskou hruď

Porucha erekce dokáže muže potrápit

Poruchy erekce mají řadu příčin a jsou mnohem častější, než by se mohlo zdát. Trpí jimi přibližně 10 % mužů, ale pouze desetina z nich vyhledá pomoc odborného lékaře.

Nejčastějšími příčinami poruchy erekce jsou:

  • postižení svaloviny topořivých těles penisu
  • onemocnění cév (ateroskleróza, postižení drobných periferních cév při cukrovce)
  • nervová onemocnění (roztroušená skleróza)
  • vysoké či nízké hladiny některých hormonů
  • vedlejší účinky některých léků (například proti vysokému tlaku, nádorovým onemocněním, vředovým onemocněním žaludku, depresím)
  • úrazy (například pánve či páteře)

I ženšen může pomoci při poruchách erekce

Ženšen zvyšuje hladinu testosteronu, což potlačuje produkci prolaktinu (hormonu, který může způsobit impotenci). Pravidelným užíváním ženšenu můžete výrazně svou erekci zlepšit.

Problémy s plodností jsou čím dál častější

Podle výzkumů bylo zjištěno, že až v 70 % případů je stále stoupající neplodnost mužů způsobena poruchami spermií, které buď ztrácejí pohyblivost, nebo mají jiné defekty, případně jich je málo. Dalšími důvody, které s plodností mužů souvisejí, jsou hormonální poruchy, onemocnění pohlavního ústrojí, úrazy nebo problémy v genech. Počet spermií v mužském ejakulátu se snižuje a je potřeba zvolit účinnou pomoc.

Použijte L-karnitin a vaše spermie budou rychlejší

Výzkumem bylo také zjištěno, že denní používání L–karnitinu zlepšuje množství a kvalitu spermií, které dostatečně zrají a déle vydrží. Použití L–karnitinu vám usnadní dlouhou cestu k otcovství.

Malá velikost penisu

„Malá” velikost penisu trápí mnoho mužů. Víc jak polovina mužů zvažuje možnost zvětšení penisu, ale je to opravdu nutné? Většině partnerek nezáleží při sexu pouze na velikosti mužství, a proto byste neměli zapomenout na známé heslo: „ I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo”. Tak proč byste měli zbytečně podstupovat bolestivé prodlužování, které může zanechat zdravotní následky?

Zvětšování penisu – ano či ne?

Zvětšování penisu - ve skutečnosti nejde o žádnou novinku. Zvětšování penisu je naprosto běžná metoda, která je po staletí používána. Tato metoda spočívá v tom, že penis je v podstatě vytahován z těla. Důležité je však vědět, že nepřiměřené vytahování penisu vede k poškození kavernózních těles a ztrátě možnosti erekce, která může vést až k impotenci.

Problémy s prostatou jsou velice nepříjemné, nebojte se lékaře!

Problémy s prostatou začínají, pokud se prostata z nějakého důvodu zvětší a utiskuje procházející močovou trubici. Poté se objeví známé příznaky, jako je například přerušované močení, neúplné vyprázdnění močového měchýře, časté a neodkladné nucení na močení a močení v noci. Protože však tyto symptomy mohou ukazovat na celou řadu chorob, je třeba vypravit se k urologovi. Mnoho mužů se bojí navštívit s tímto problémem lékaře, ale je lepší lékaře navštívit včas než se zbytečně trápit. Existuje řada metod, které mohou při zbytnění prostaty pomoci.

Plešatost

Je prokázáno, že plešatost u mužů způsobují geny z matčiny strany. Proti genům nic nezmůžeme. Pokud trpíte nadměrným vypadáváním vlasů, zkuste použít přípravky, které částečně zamezují vypadávání. Před výběrem se poraďte s odborníkem na vlasovou kosmetiku nebo s lékařem. Ten vám také může předepsat některé léky s ověřeným účinkem na zpomalení vypadávání vlasů.

Obezita u mužů neboli pivní břicho

Proč by měl také muž dbát o svou štíhlou linii? Průměrný muž nebývá dostatečně motivován, aby držel dietu nebo cvičil a to ani v případě, že si uvědomuje rozdíl mezi svojí skutečnou postavou a ideálem. Zdravotní dopad, které má rozložení tuku (které se nejčastěji ukládá v břišní partii) je u většiny mužů daleko nebezpečnější než u žen.

Jak tedy správně, účinně a trvale zhubnout? Omezte tučná jídla, začněte sportovat a omezte alkoholické nápoje, které obsahují vysoký obsah cukru. Při hubnutí můžete použít také speciální potravinové doplňky, které zlepšují spalování tuků a zrychlují metabolismus.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies