Beyoncé Knowles – čokoládová perla

Beyoncé září ve všech směrech. Je naprosto jedinečnou zpěvačkou, vynikající módní návrhářkou a nyní také uznávanou herečkou. Ve filmu Dreamgirls prokázala, že umí více než jen zpívat a v dalším chystaném snímku se nebojí ani lesbických scén.

Zpěvačka Beyoncé Knowles při své reklamní propagaci

Beyoncé Knowles a její pěvecká kariéra

Beyoncé Knowles a kapela Destiny´s Child

Beyoncé už ve svých sedmi letech prohlásila, že se chce stát slavnou, a se svou kamarádkou založila kapelu. Později se k ní přidala sestřenice a v roce 1990 vznikla skupina Destiny´s Child. Manažerem se stal její otec a cesta k pěvecké kariéře byla otevřená. Ke zviditelnění Beyoncé pomohl televizní pořad pro hledání nových talentů (obdoba soutěže Česko hledá SuperStar), díky němuž se kapele podařilo získat smlouvu s prestižní americkou nahrávací soutěží.

 

 

 

Jejich první album mělo obrovský úspěch po celém světě a Destiny´s Child se vydalo na své první turné. Druhé album kapelu katapultovalo na vrchol slávy. Prodalo se jej více než 10 milionů. V roce 2000 skupinu opustily dvě členky a nahradily je jiné. O rok později, v novém složení, vydali své třetí, o nic méně úspěšné album. Záhy na to však holky oznámily, že končí. Pro Beyoncé to však konec nebyl. Rozhodla se jít svou vlastní cestou a i na sólové dráze je naprostou jedničkou.

Beyoncé na sólové dráze

Beyoncé se na sólovou dráhu vydala v roce 2001. Jejím prvním albem bylo Craze in love, ale stejně úspěšné bylo Dangerously In Love. V roce 2006 Beyoncé vydala album B´Day. Z něj se stala největším trhákem píseň Deja Vu, kterou nazpívala se svým dlouholetým přítelem, americkým rapperem Jay-Z.

Beyoncé jako herečka

Beyoncé ale chce být více než jen zpěvačka a zkouší to také před kamerou. Zahrála si například ve filmu Carmen: A Hip Hopera, v komedii Austin Powers – Agent 003 nebo v Růžovém panterovi. Kritici její výkon příliš neocenili, o poznání lépe však dopadlo filmové ztvárnění brodwayského muzikálu Dreamgirls. Beyoncé za něj byla dokonce nominovaná na Zlatý glóbus. Kvůli roli v tomto na osm Oscarů nominovaného filmu musela shodit deset kilo!

 

V současnosti Beyoncé natáčí film Tipping The Velvet. Prozradila, že spolu se „zoufalou manželkou” Evou Longoria jí čekají žhavé lesbické scény.

Beyoncé jako módní návrhářka

Jako by to Beyoncé Knowles nestačilo, vrhla se na navrhování oděvů a má také vlastní značku parfémů. Její oblékání však kritizuje zpěvačka Pink. „Měla by víc přemýšlet o tom, jaké tím dává lidem poselství,” prohlásila. Beyoncé má ale vlastní hlavu a kožichy nosí dál.

Něco ze soukromí Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles se narodila 4. září 1974 v Houstonu. Novinářům však sdělila falešné datum (4. 9. 1981) a udělala se tak o celých sedm let mladší. Provalilo se také, že svatba s americkým rapperem Jay-Z, se kterým chodí Beyoncé už pět let, je na spadnutí. Jen Beyoncéin otec Jaye-Z moc nemusí...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies