Buďte online vždy a všude

Uvažujete o různých způsobech připojení k internetu, které by vám umožnili být online vždy a všude? Už nemusíte, v dnešním článku vám poradíme. Více informací o jednotlivých způsobech připojení se dozvíte zde!
Logo www stránek

Wifi připojení, aneb internet bez drátů

WIFI technologie je formu bezdrátového připojení přímo k lokální počítačové síti vytvořenou zařízením, umožňující bezdrátově připojit jakékoliv PC. Pokud má někdo ve vašem okolí vysílač signálu Wi-Fi, je třeba se s ním domluvit, za jaký poplatek je ochoten jej s vámi sdílet. Poté už si postačí dokoupit zařízení na zachytávání tohoto signálu (Wifi kartu).

 

TIP: Připojit se můžete i mimo vaše okolí, v mnoha kavárnách či na veřejných místech je možnost připojení k bezdrátovému internetu pro vaši potřebu zdarma.

Internet v mobilu s pomocí GPRS

Pokud potřebujete nutně na internet, můžete využít služeb vašeho mobilního operátora. Pokud vlastníte mobilní telefon, který připojení k internetu podporuje, postačí si jen tuto službu aktivovat. Výhodou je, že takových telefonů je dnes většina. U tohoto typu připojení platíte poplatky za stažená data.

Internet v mobilu s pomocí EDGE

Další možností je připojení k internetu přes mobilní technologii EDGE. Tu nabízejí všichni mobilní operátoři, je ovšem potřeba mít mobilní telefon či kartu do počítače, která tento přenos dat podporuje. Pokrývá většinu měst. Rychlost připojení u EDGE se v průměru pohybuje kolem 120 kb/s.

Technika a HiTech - další zajímavé články z rubriky

Stylové stojany na CD

Domácí kino - zažijete neskutečnou podívanou

Záložní zdroje pro PC

Správný výběr vypalovačky

Historie mobilních telefonů

Paměťové karty do mobilních telefonů

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies