Bílá - barva (zdánlivě) nevinného muže

Chcete oslnit opačné pohlaví? Sáhněte po bílé! Bílá je nadčasová a elegantní a lze ji kombinovat se všemi ostatními barvami. A nezáleží ani na tom, zda preferujete elegantní či sportovní styl. V bílé budete prostě in!
Detailní záběr na mužskou polorozepnutou košili

Bílá v kombinaci s ostatními barvami

Bílá je vkutku univerzální barva. Hodí se téměř ke všemu, můžete jí nosit v zimě i v létě. Působí čistě a vznešeně – možná právě proto movitější a módy znalí lidé mají ve svém šatníku „přeběleno”. Exkluzivně působí kombinace bílé a zlaté nebo bílé a stříbrné. Bílá s červenou působí vesele, bílá s modrou námořnicky, bílá s černou sebevědomě, bílá se žlutou optimisticky - kombinujte bílou s ostatními barvami podle své nálady!

Bílé kalhoty

Bílé kalhoty udělají z každého chlapa elegána. Jste-li sportovní typ, vsaďte na třičtvrťovou délku. K tzv. třičtvrťákům se hodí triko s výstřihem do véčka, nejlépe také s bílými prvky. V létě zvolte raději vzdušné přírodní materiály, které absorbují vlhkost – např. bavlna nebo len.

Bílá košile – vrchol elegance

Vrcholem „bílé módy” je ovšem bílá košile. Potrpíte-li si na opravdu špičkový styl, sáhněte po hedvábí. Hedvábná bílá rozhalenka vlající ve vzduchu bude na opačné pohlaví působit jako magnet. Stále moderní a praktické jsou i krepové košile (nemusíte je žehlit). Skromnějším mužům postačí košile klasická, ale dobře padnoucí.

Bílá zdůrazní vaše opálení

Pozor! Jste-li světlý typ, bílá vaši bledost ještě více zdůrazní. Pak máte dvě možnosti nápravy: vybrat si raději bílou v kombinaci s jinou či jinými barvami (např. bíločerná košile) nebo nachytat trochu bronzu. Nejlépe totiž tato nevinná barva působí v kontrastu se zlatavě opálenou pokožkou.

Více o stylových barvách v těchto článcích

Barvy, které vám skvěle padnou
Barevná typologie – jaké barvy zvolit u oblečení
Automobil prozradí vaši image
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies