Účesy pro rok 2007

A je to tady. Už víme, jaké účesy budou frčet letošní rok. Nejenže budou vystihovat životní styl muže, ale pozvednou jeho sebevědomí a důraz bude kladen hlavně na přitažlivost a sexappeal.

Fotografie mladého muže v bílé rozepnuté košili

Účesy pro rok 2007 budou uhlazené i divoké

Pánské účesy pro rok 2007 se vyznačují hlavně asymetrií a propracovaností střihu, čímž vznikne uhlazený a zároveň divoký účes. Jednodušeji řečeno: muž dostane za pomoci stylingových přípravků takovou image, na kterou bude mít zrovna náladu.

Konec barvení vlasů

Letos bude barvení vlasů tabu. Přednost se bude dávat tmavému základu, který budete moct oživit světlým pramínkem, a to v takových místech, kde chcete, aby vynikl tvar vašeho střihu.

Účes 2007 typu rebel

Jelikož se jedná o rebela, můžete si dovolit výrazné asymetrické prvky. Buďto můžete mít z jedné strany podstřiženou ofinu nebo vlasy na temeni vysoko vystříhané skoro do ztracena. Ovšem vždycky u asymetrie musíte zanechat viditelný rozdíl mezi délkami vlasů.

 

Abyste vytvořili ten správný styling, použijte tužidlo nebo modelační krém. Partie kolem obličeje pak zvýrazníte voskem. Chcete-li, aby vaše ofina stála šikmo nebo byla uhlazená, použijte tužidlo.

Účesy 2007 pro seriózní muže

Takovýto účes si vyžaduje hladké vlasy, kdy nejdelší vlasy budou sahat až hluboko do čela. Zato vlasy na temeni hlavy musí být v kratší délce.

 

Abyste měli ten správný výraz, potřebujete dokonalé přípravky. Používejte tužící spreje, tonika, lesky nebo tužidla, která mají uhlazovací efekt.


Teď už je jen na vás, jaký střih si pro letošní rok vyberete. Ale je jisté, že muži s vyholenou hlavou, si účesy pro rok 2007 zatím nevyzkouší.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies