Auto/moto – nejlepší kousky letošní sezóny

České i zahraniční automobilky se nestačí ohánět, aby vyhověli nárokům zákazníků a zároveň nabídli něco nového a revolučního. Letošní trh auto/moto výrobků byl bohatý – podívejte se s námi na ty nejlepší kousky!
Osobní automobil Aston Martin Zagato a pohled na vnitřní interiér

Nová Škoda Superb

Nová verze automobilu Škoda Superb působí mohutným, ale bezpečným dojmem a přesně taková také je. Ocení ji zejména rodiny s dětmi – interiér nabízí dostatek místa pro všechny, včetně rozměrného zavazadlového prostoru. Nový Superb má vidlicový šestiválec o objemu 3,6 l a výkonu 191 kW.

Volvo XC60

Díky zabudovanému laserovému senzoru, který snímá všechny pohybující se i stojící objekty ve směru jízdy, zaslouží mohutné, ale elegantní Volvo XC60 jedničku za bezpečnost. Při riziku nárazu dává senzor podnět k brzdění. Vůz je samozřejmě vybaven pohonem všech kol. Typ motoru si můžete vybrat - zážehový motor 3.0 T6 o výkonu 285 koní a nebo jednu ze dvou variant turbodieselu D5 o výkonech 185 nebo 163 koní.

Audi A3 TDI Club sport Quattro

Nový prototyp vozu Audi o síle 224 koní můžete prohnat na cestách rychlostí až 240 km/h. Zrychlení z 0 na 100 km/h dosáhnete už za 6,6 sekundy. Přední část vozu zdobí výrazný kryt, vzadu zase výrazné přítlačné křídlo. Dva velké nasávací otvory v nárazníku, diody místo světel a barevná kombinace bílé a rudé jen podtrhují sportovní design auta. Tenhle sporťák zkrátka potěší milovníky rychlé jízdy i vyznavače elegance.

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

První, čím na sebe Alfa Romeo 8C Competizione Spider upoutá pozornost, je jednoznačně design. Zajímavě tvarovaný kabriolet nabízí pohodlné řazení pomocí robotizované pětistupňové převodovky, dále keramické brzdy a dokonalá dvacetipalcová litá kola. Vidlicový válec má objem 4,7 litrů, výkon 450 koní. Ve dvoumístném kupé Alfa Romea 8C Competizione Spider se budete cítit jako Michael Schumacher!

Lamborghini Reventón

Novinka od Lamborghini předčí všem svým dřívějším předchůdcům. Ostré hrady, do špičky tvarovaná příď, dvanáctiválec o objemu 6,5 l a výkon 640 kW, to jsou přední vlastnosti tohoto vozu. Z nuly se na stovku dostanete už za 3,4 s a nejvyšší rychlosti dosáhnete při 340 km/h. Výrobce bohužel přivedl na svět jen omezenou sérii.

Čtěte více o těchto automobilech:

Nová Škoda Superb

Volvo XC60 – bezpečnost především

Audi A3 TDI Club sport Quattro

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

Lamborghini Reventón


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies