Alpy – letní dovolená plná adrenalinu

Nudí vás stereotyp povalování a zabíjení času při vašich obvyklých dovolených strávených v nečinnosti? Prožijte vzrušující zážitky při aktivně stráveném času daleko od pokojové služby a hotelu.

hory, nohy, fotosoutěž

Léto, dovolená, adrenalin...a Alpy

Většina z nás navštěvuje zimní letoviska, která nabízejí v prostředí Alp ideální podmínky pro zimní sporty. V zemích jako jsou Rakousko, Švýcarsko či Itálie je také bezesporu skvělé připravené zázemí se službami všeho druhu a na požadované úrovni. V letních měsících ovšem zájem o navštěvování těchto zemí opadá. Není ovšem na škodu navštívit tato místa i bez sněhové pokrývky.

Letní dovolená v Alpách - zaručený zážitek

Mimo zimní sezónu ušetříme díky slevám, které poskytují mnohé centra pro přilákání návštěvníků. Nemusíme se rovněž obávat ohledně přístupnosti k většině míst, ke kterým by jsme se v zimních měsících neodvážili ani přiblížit. Pro milovníky přírodních scenérií se tak nabízí možnost prohlédnout si vysoké vrcholky alpských štítu do nejmenších detailů.

Adrenalin - nevažte se, odvažte se!

Při zdolávání alpské přírody na dlouhých pochodech určitě není nouze o vzrušující zážitky. Pro pěší sportovní příznivce je dobrou volbou zdolání vodopádů ve skalních roklinách. Na mnohých místech je totiž možno nalézt centra ze systémem provazových a žebříkových konstrukcí, které nám vše usnadní a dovolí sebou vzít i rodinu.

Horská cyklistika v Alpách

Pro milovníky horské cyklistiky je možno obstarat pobyt na pár dní, během nichž poznáte velkou část okolního terénu. Služby tohoto druhu jsou již velmi daleko. Jednotlivé centra poskytují i vlastní průvodce, kteří vám naplánují nejzajímavější trasy a v případě potřeby je i s vámi absolvují. Při projížďce alpskou přírodou a zdolávání velkých převýšení zažijete namáhavé chvilky při stoupání a vzrušující sjezdy plné adrenalinu, při jízdě dolů zpět k vaší ubytovně.

Svět muže - další zajímavé články

Není pivo, jako pivo

Whisky a její historie

Dovolená výhodně - all inclusive

Co lidé nejčastěji hledají na internetu?

Za co muži nejvíce utrácejí?

Sázení - boom současnosti

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies