Zuzana Vejvodová

Zuzka se narodila 19. září roku 1980 v Praze (Česká republika). Zuzku většina z nás poznává z oblíbeného seriálu Ulice.

Sexy Zuzana Vejvodová v bílých šatech s kloboukem

 

Narodila se do slavné muzikantské rodiny. Jejím dědečkem je totiž legendární český skladatel Jaromír Vejvoda, který je autorem písně Škoda lásky. I její tatínek se věnoval muzice, ale její maminka pracuje jako radiologická laborantka ve zdravotnictví.

 

Zuzana hrála několik let na piáno, má starší sestru Moniku a před kameru se postavila v pouhých 10 letech. Získala roli v seriálu Území bílých králů, kvůli které si musela odbarvit vlasy na blond. Vystudovala Státní konzervatoř Praha a během studentských let hrála v Divadle na Vinohradech či v Divadle na Fidlovačce.

 

Jakmile úspěšně absolvovala školu, Divadlo na Fidlovačce se stalo jejím novým domovem. Hraje tam až dodnes. Hrála v mnoha divadelních hrách - Hledá se muž zn. Bohatý!, Hostinec u kamenného stolu, Noc bláznů, Divotvorný hrnec, Lucerna, Mamzelle Nitoche, Jak se vám líbí, Čaj u královny a spousta dalších.

 

Občas si zahraji i v dalších divadlech. Třeba v Divadle Broadway, kde si střihla roli Terezy v muzikálu Rebelové. V létě ji můžete vidět hrát na Pražském hradě či na tradičních Letních shakespearovských slavnostech ve hře Romeo a Julie, Othello, Komedie omylů či Večer tříkrálový.

 

Hrála i v několika pohádkách, které se vysílaly v televizi. Hrála v pohádce O ztracené lásce, Zlatá princezna, Pohádka o houslích a viole, Modrý Mauritius a další. Získala roli i v některých seriálech - Četnické humoresky III. a Nemocnice na kraji města III. - Nové osudy.

 

Její pravděpodobně nejúspěšnější rolí je role Libušky v seriálu Ulice. Momentálně žije s manželem Pavlem Nečasem, který si také střihl menší roli barmana Vráti v Ulici. V roce 2012 porodila syna, kterému dali jméno Jonáš.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies