Zoe Saldana - hvězda filmu Avatar

Zoe Saldana je velmi krásná a nadějná herečka, která se nejvíce proslavila rolí princezny Na'vi Neytiri ve velkofilmu Jamese Camerona - Avatar. Přečtěte si o této sexy krásce více.

Americká herečka Zoe Saldana na své propagační fotografii

Ze života Zoe Saldany

Tato sexy kráska se narodila 16. června 1978 v americkém New Yersey. Její otec má dominikánský původ, matka portorický. Když bylo Zoe 7 let, přestěhovala se s rodinou do Dominikánské republiky. Zde se přihlásila do baletní třídy na jedné z nejprestižnějších škol v zemi. Ve 14-ti letech se s rodinou přestěhovala do amerického New Yorku, kde začala působit v divadelní herecké skupině Faces. Tato skupina inscenovala různé hry pro mladé. Píle a tvrdé taneční a herecké tréninky ji s postupem času začaly přinášet vytoužený úspěch.

Počátky herecké kariéry

V roce 2000 byla Zoe vybrána agenturou hledající talenty, aby ztvárnila jednu z hlavních rolí ve filmu Tanec s vášní. Následovala role ve filmu Holka jako lusk. Po tomto snímku se rozhodla ukončit školu a nadále se věnovat kariéře herečky. V roce 2002 se objevila ve filmu Crossroads a Rozjeď to! V roce 2003 ztvárnila Anamariu v Pirátech z Karibiku: Prokletí černé perly. Vidět jsme mohli tuto sexy krásku ve filmech Ztracený ráj, Divoká noc, Po sexu a nebo Úhel pohledu. Objevila se také v mnoha televizních show - například Terminál, Hádej kdo?, atd. V roce 2009 ztvárnila roli Uhry ve filmu Star Trek.

Pro zajímavost:

Zoe byla jednou z ústředních postav ve videu zpěváka Juana Luise Guerry „La llave de mi corazón".

Role princezny Na'vi Neytiri ve velkofilmu Avatar

I když Zoe získala za svůj život již mnoho ocenění (například cenu ALMA za roli ve filmu Star Trek), největší slávu ji přinesla role princezny Na'vi Neytiri ve velkofilmu Jamese Camerona - Avatar. Za tu získala ocenění Black Reel.

Ze soukromí

Zoe má velmi ráda módu, má i svou vlastní kolekci nazvanou Arasmaci. Své soukromí si pečlivě střeží, můžeme se pouze domnívat. zda-li v jejím životě je a nebo není nějaký muž. Co ale víme jistě, tak to, že o mužské nápadníky mít Zoe nouzi rozhodně nebude.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies